Akkor mégis hogyan oldható fel ez?

Őszinteséget akkor várj, ha képes vagy szembe nézni azzal, amit tartalmaz a nélkül, hogy a hírhozót bántanád!

Az őszinteséget szeretettel elviselni egy olyan készség, amihez fel kell nőni. Amihez látni kell a másik embert, érezni, átérezni, mi van ő benne, mit hoz magával, mi motiválja.

Sokunkat egy-egy ilyen helyzet épp erre tanít, hogy ezt belásd, és nem arra, hogy ítélkezz, haragudj, kisörpörd az életedből a másik szereplőt!

Ha ezt tudod, ha érzed őt, és megérted őt, ha nem ragadnak el a félelmeid – hogy elveszítheted a biztonságodat – akkor képes leszel szeretettel fogadni az őszinteséget. Aki pedig így fogadja, annak nincs értelme hazudni.

Tudod, hogy mekkora szabadság az egy melletted élő ember számára – és számodra is – ha LEHET VELED ŐSZINTE? … és tudod, mi történik akkor, ha lehet veled őszinte, és ettől szabadnak érezheti magát? Az, hogy TISZTELNI fog, mert olyat adsz neki, amire mindig vágyott: SZERETETET, SZABADSÁGOT, ELFOGADÁST.

Azt hiszed, innentől mindig átver majd, vagy kihasznál? Tévedsz! Ezek a fogalmak kiesnek, nem léteznek többé! Ha érted a dolgot, akkor te is belátod.
Nem lehet átverni egy olyan embert, aki szeretettel elfogad! Átverni csak azt lehet, aki elvár valamit. Azt többnyire át is verik.

Kemény voltam? Ne hidd, csak az egó utálja mindezt hallani, hiszen mindez az egó számára “veszélyes”, nem biztonságos, ráadásul lelepleződik. Inkább olvass újra, és érezd azt, ahogyan az egó lázad, de a szív lenyugszik benned.

Ez a szeretet.
Ez az a szeretet, amivel születtél, és ha az egódat le tudod csendesíteni, akkor te magad is érzed, hogy valahogy így kellene érezni, szeretni, elfogadni, élni és boldognak lenni. Így. ?
Képes vagy erre!

Drukkolok neked, kívánok egy fantasztikus utazást önmagad megismerése felé, a tudatosodásod útján! Ismerd meg, fedezd fel önmagad és a benned rejlő erőket és csodákat! Élvezd a jelent, a szerelmet, és a kapcsolódásaidat!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: