Előttünk áll egy új év, mindenki tiszta lappal indulhat: nem véletlenül tesznek olyan sokat fogadalmat Szilveszterkor. Biztos te is tudod, mint kellene változtatnod, már csak egy biztos tervet kell kieszelned… Esetleg egy kis megerősítésre vársz? Olvasd el, horoszkópod alapján milyen fogadalmat kellene tenned 2020-ban, mi az a terület, amire sokkal jobban oda kellene figyelned az elkövetkezendőkben!

Kos

Kosként a legtöbb fogadalmad a munkádra, saját teljesítményed növelésére irányul és egyelőre úgy tűnik, nincs ez másként az előttünk álló évben sem.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha tökéletes randit akarsz, válassz programot a csillagjegye alapján

Nagyon kitartó és céltudatos vagy, ezért általában el is szoktad érni, amit kitűzöl. Akkor mégis mit kellene megfogadnod? Mire kellene odafigyelned?

Leginkább arra kell koncentrálnod, hogy nem hagyod elkalandozni a figyelmedet: sokkal hatékonyabb lehetsz, ha egyszerre csak egy dologra koncentrálsz igazán. Így egy év múlva még a tervezettnél is több eredményt tudsz majd felmutatni.

Bika

Bikaként az a legnagyobb problémád, hogy túlságosan földhözragadt a gondolkodásmódod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A fejlõdéshez néha kockázatot kell vállalni, a kockázatvállaláshoz pedig nem kevés bátorság kell, az ezzel járó stresszen pedig, mit sem segít az, hogy az ember megpróbál elõrelátó lenni, vagy éppen reménykedni a szerencsés végkimenetelben. Ma az univerzum mégis azt sugallja, érdemes lesz bátornak lennie!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jó dolog a komfortzóna és a kicsit konzervatív felfogás sem mindig hátrány, azonban ez a hozzáállás sajnos minden évben visszatart attól, hogy gyorsan és célirányosan haladj az általad kijelölt irányba.

Holnapi karma horoszkóp július 27. – Nagy meglepetést tartogatnak neked mára a csillagok!

Azonban, ha mindezt sikerül tudatosítanod magadban, és megfogadod, hogy idén sokkal bátrabb és bevállalósabb leszel, akkor egészen új oldaladat ismerheted meg, és rengeteg hasznos tapasztalatot zsebelhetsz be.

Ikrek

Az Ikrek egyik legnagyobb kihívása az életben, hogy egy dologra koncentrálják a figyelmüket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, sok múlhat azon, minként, hogyan gondolkozik, miként, hogyan látja a világot. A szemlélet az, ami igazán meghatároz egy embert és a sikeresség és gazdagság kulcsa is ezen alapul, hiszen belõle fakad a hozzáállás, amivel ötven százalékban már meg is lehet nyerni minden egyes csatát, a többi meg csak szerencse, higgye el!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha ebben a jegyben születtél, alighanem te is hajlamos vagy rá, hogy mindenbe csak felszínesen belekapj, gyorsan lankad az érdeklősed.

Bár nagyon sokrétű a tudásszomjad, és tehetséges is vagy, nehezen tudsz előrejutni az életedben, ha nem vagy eléggé kitartó.

A 2020-as évben a legfontosabb fogadalmad az, hogy ne hagyj félbe semmit, ne legyenek elhalasztott, befejezetlen feladataid.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: