Egy nő nem (csak) attól nő, hogy magassarkút hord, vagy szép pirosra van lakkozva a körme. Sok nő, akkor is vonzza a tekintetet, ha egy egyszerű melegítőben van, és épp csak kiszaladt a sarki boltba felkötött hajjal.

Nézzük, melyek a legnőiesebb tulajdonságok a csillagjegyek szerint.

Hogyan tanulj meg újra bízni? A válasz csillagjegyedben is rejlik

Vízöntő

Nagyon kifinomult, de nem egy hétköznapi szépség. Kreativitása, és leleményessége megszépíti, és ilyenkor a boldogság tüzét látod tükröződni a szemében. Nőies, modern öltözködésével minden tekintet vonz. Intelligens, könnyen rátapint a dolgok lényegére, ezért bármilyen problémát hamar meg tud oldani.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ő egy nagyon diszkrét szépség, nehéz lenne nem észrevenni már messziről a tömegben. Természetes mosolya, és szép ívű ajka igazán nőiessé varázsolja. Imádja a divatot, éppen ezért mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jól nézzen ki. A kényelmes, de mutatós ruhadarabokat részesíti előnyben. Kissé félénk, de, ha megtalálta az igazit, nagyon hűséges típus.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Csak egy pillantás, és máris bárki fejét el tudja csavarni. Igen erős jellem, nagyon szenvedélyes, kevesen tudnak ellenállni neki. Népszerűségét határozottságának is köszönheti, gyorsan és gondolkozás nélkül küzdi le az akadályokat. Nagyon okos, és gazdag fantáziával rendelkezik, de nem mindig használja ki az előtte álló lehetőségeket.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Egy energikus, szenvedélyes, és különleges szépségű nő. Biztonságos a társaságában lenni, hiszen határozott, és mindent nagyon fontosan megszervez. Ambíciós, erős vezetői hajlammal rendelkezik, szeret a középpontban lenni. Azonban, ha már nem tűnik annyira érdekesnek számára valami, akkor könnyen lankadni kezd az érdeklődése.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Melyik jegyben születtél? Ezzel erősítheted meg a szerelmeteket

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: