4. SKORPIÓ

A Skorpió a legbosszúállóbb csillagjegy mindközül. Ha elárulják, átverik, megcsalják, akkor frusztrálttá, ingerlékennyé, és vérszomjassá válik, és hirtelen pusztító gyűlölet lesz úrrá rajta, akinek az útjába nem tanácsos kerülni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. BAK

Könyörtelen, kegyetlen tud lenni azzal szemben, aki megbántja, elárulja őt. Szinte sosem bocsát meg, és mihelyt lehetősége van, azonnal bosszút forral az illetővel szemben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Sok barátja már igazán hiányolja társaságát kedves Bak. Miért nem megy el velük ma este egy kicsit kikapcsolódni? Próbálja félretenni egy napra családi dolgait, munkahelyi problémáit és lazítson azokkal, akikkel igazán el tud lazulni. Ne feledje, ha nem ragadja meg ezeket a pillanatokat, akkor az élet nagy örömeirõl is lemond.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-01-30

Nem kell mindent annyira komolyan venni!

forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: