Ezeket a csillagjegyek képtelen leszel visszautasítani. Nekik ugyanis olyan vonzerejük van, hogy ha akarnál sem tudnál ellenállni nekik. S vajon mitől annyira vonzóak? Mit tudnak, amit a többiek nem? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Ezek a csillagjegyek egyszerűen lehengerlőek. Amit akarnak, mindig el is érik. S ha kinéztek téged, ha akarnál sem tudnál ellenállni a vonzerejüknek. Úgy cserkésznek be, hogy csak azt veszed észre, rabul ejtették a szívedet. Hihetetlenül vonzóak és céltudatosak, rendkívül megnyerőek és magabiztosak. S önmagában már ezért sem lehet nekik ellenállni. S akkor még a külső tulajdonságaikról, a megjelenésükről nem is beszéltünk… Vajon te is köztük vagy? És a (leendő) párod?

A Kos a versenyzésben a legvonzóbb

S kihívásokhoz való hozzáállása a legnagyobb ereje. Imád versenyezni, ő sosem futamodik meg a kihívások elől. Bátran áll a rajtvonalhoz, és megvillantja a legcsábítóbb mosolyát. És ez az a pont, amikor minden figyelem rá irányul. Ő pedig imádja, amikor a középpontban lehet. Könnyen elveszíti a türelmét, mégis hihetetlenül szexi, amikor őszintén és egyenesen mondja el a véleményét. Lelkes, magával ragadó.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-08

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: