A makacsság egy olyan személyiségjegy, amit nehezen lehet besorolni a jó vagy a rossz kategóriába. Azok, akik rendelkeznek vele, ügyesen a védelmére tudnak kelni, de ettől még nem lesz egyszerűbb velük szót érteni.

A követező csillagjegyeknek nem veleszületett tulajdonságuk a kompromisszum készség. Lássuk, hogy kik ők!

Kos

Ha valamit bizonyítaniuk vagy védelmezniük kell, akkor kiállnak mellette az utolsó lélegzetvételükig. Érdekes azonban, hogy ha szerelembe esnek, teljesen képesek megváltozni e tekintetben. Ilyenkor hajlandóak hallgatni a párjukra és megfelelni az elvárásainak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2022 éves szerelmi horoszkópja

Skorpió

Szeretik, ha minden a tervek szerint alakul, a terv pedig természetesen tőlük kell, hogy származzon. Ha valaki bele akar rondítani ebbe a tökéletességbe, akkor azzal harcolni fognak a végsőkig. Jobb, ha félre állsz az útjából.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, rendkívül kreatívan állhat egy bizonyos feladat megoldásához, s, ha sikerül idejével is jól sáfárkodnia, akkor ma valóságos csodát vihet véghez, amit mások is elismernek majd! Élvezze a dicsérõ szavakat, hisz megdolgozott értük. A hétköznapi sikereknél nincs is jobb önbizalom növelõ, motiváló erõ!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: