A makacsság egy olyan személyiségjegy, amit nehezen lehet besorolni a jó vagy a rossz kategóriába. Azok, akik rendelkeznek vele, ügyesen a védelmére tudnak kelni, de ettől még nem lesz egyszerűbb velük szót érteni.

A követező csillagjegyeknek nem veleszületett tulajdonságuk a kompromisszum készség. Lássuk, hogy kik ők!

Kos

Ha valamit bizonyítaniuk vagy védelmezniük kell, akkor kiállnak mellette az utolsó lélegzetvételükig. Érdekes azonban, hogy ha szerelembe esnek, teljesen képesek megváltozni e tekintetben. Ilyenkor hajlandóak hallgatni a párjukra és megfelelni az elvárásainak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Szeretik, ha minden a tervek szerint alakul, a terv pedig természetesen tőlük kell, hogy származzon. Ha valaki bele akar rondítani ebbe a tökéletességbe, akkor azzal harcolni fognak a végsőkig. Jobb, ha félre állsz az útjából.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: