Oroszlán

Ahogy neve is mutatja, az állatok királya nem fél semmitől, így az igazmondástól sem. Ő nem az az ember, aki kegyes hazugsággal nyugtat meg, ha megkérdezed tőle, hogy nagy-e a feneked a nadrágodban, mivel ő kerek perec meg foga neked mondani, ha igen.
Az Oroszlán ösztönös vezető és ez csak akkor működik, ha valaki egyenes és igaz, ezért nem hazudik soha.
Nagyon büszke is őszinteségére, és sosem engedné, hogy egy hazugság bemocskolja makulátlan hírnevét.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Minél közelebb kerülsz emberileg egy Rákhoz, annál könnyebbé válik számára az őszinteség. Szerető, gondoskodó ember lévén ugyan megengedhetetlen számára a hazugság, de rendkívül kíméletes.
Ha még nem ismer valakit, akkor zárkózottnak tűnhet és inkább nem mond semmit, minthogy hazugság hagyja el a száját.
A családja és a barátai azonban tudják, hogy a Rák számára nincs hely a hazugságnak az emberi kapcsolataiban, ezért sosem füllent.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-05-21

Szűz

A Szűz nem olyan makulátlan igazmondó, mint az előbb említett csillagjegyek, de füllentései szinte minden esetben ártatlanok.
Hajlamos rá, hogy eljárjon a szája, de sosem terjeszt valótlanságokat. Ha nem mond igazat, az csakis akkor van, amikor valaki más érzéseit próbálja kímélni.
Nagyon segítőkész ember, aki minden helyzetben arra törekszik, hogy senki ne bántódjon meg, és ha ilyenkor nem is a színtiszta igazságot mondja, az is csak azért van, hogy ne eszkalálódjon tovább a konfliktus. Szándékai mindig tiszták és jóindulatúak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

Forrás:

Így szabotálod a saját szerelmi életed, a csillagjegyed szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: