A csillagjegyed sok részletet elárul rólad, így többek között azt is, mennyire vagy sebezhető típus. Vajon téged az érzelmeid vezérelnek, és minden túlságosan a szívedig hatol, vagy képes vagy vállat vonni, és nem lelkedre venni azt, ha rossz dolog történik veled? Most kiderül, ugyanis az alábbi öt csillagjegy a legsebezhetőbb, és azt is elmondjuk, hogy miért!

Kos

Mindegy, hogy szomorú, csalódott, dühös vagy éppen magányos vagy, te ezeket az érzelmeket igyekszel is maximálisan megélni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek, akik utálnak veszekedni

Ahelyett, hogy tagadnád a létezésüket, és igyekeznél álarcot erőltetni magadra mások előtt, inkább megpróbálod feldolgozni az érzéseidet.

Ilyenkor pedig másoknak is kimutatod, épp mi jár a fejedben.

A szomorú igazság viszont az, hogy sokan az őszinteséged miatt megpróbálnak visszaélni a bizalmaddal, és könnyen meg is sebezhetik így a szívedet.

Rák

Mindig is az a típus voltál, akin könnyedén eluralkodtak az érzelmek, és sosem tudtad ezt kordában tartani.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-09-12

Azonban néha épp emiatt válsz rendkívül sebezhetővé mások előtt.

Ha valami felidegesít, rosszul esik, vagy akár féltékennyé tesz, egyszerűen nem tudod megjátszani magad, és emiatt sokszor megesik, hogy sírni kezdesz a többiek szeme láttára.

És sajnos van, aki ilyenkor visszaél a helyzettel, és még gonoszabbul bánik veled.

De nem lenne szabad emiatt rosszul érezned magad, és sose próbáld meg elrejteni az érzéseidet!

Te egy igazán empatikus, lelkiismeretes ember vagy, és erre inkább büszkének kéne lenned.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: