Szűz

Ha Szűz a csillagjegyed, akkor számodra a legsebezhetőbb élethelyzet az, amikor be kell ismerned, hogy nem tudsz valamit.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A Szûz számára a mai napon igazán minden a helyére kerül. Kiváló ösztöneire hallgatva, ma mindenkit sikerül kenyérre kennie, s ez által elérnie, hogy úgy cselekedjenek, ahogy ön szeretné. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy aki irányít (még, ha csak bizonyos keretek között is), annak az esetleges kudarcra éppúgy fel kell készülnie, mint a sikerre és elismerésre, hiszen az életben sajnos semmi se száz százalékig biztos. Ma azonban azt sugallják a csillagok, hogy érdemes kockáztatni, mert az utóbbiakra van nagyobb esély, különösen, ha bízik is benne az ember.

Igazán olvasott és érdeklődő típus vagy, aki rengeteget tud a világról – és imádod is, hogy mindenki intelligensnek tart téged.

Vasárnapi Horoszkóp 2020-08-09

Ezért amikor muszáj valamiről kérdezned, mert nem vagy biztos önmagadban, az egy sebezhető helyzetbe tesz téged.

Ilyen esetben egy olyan oldaladat mutatod meg, amit mindig is igyekeztél elrejteni mások elől, és félsz, hogy mások kevesebbnek tartanak téged.

Ha pedig valaki erre még megjegyzést is tesz, azt nagyon komolyan a lelkedre tudod venni.

Bak

Általában igyekszel részt venni a társasági eseményeken, és sok barátod van, de ez mégsem mindig megy könnyen számodra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A mai napon érdemes eme jegy szülötteinek csakis pozitívan gondolkodniuk, ugyanis ez esetben nagy sikerek vannak kilátásban. Mindemellett ráadásul könnyen olyan területen történhet áttörés, ahol nem is számítunk rá. Ehhez azonban az kell, hogy ne hagyja, hogy elterelje figyelmét, vagy akár el is rontsa hangulatát, hogy már megint nincs minden tökéletes rendben ön körül. Bár persze, fontos az út is, de azért mégiscsak a lényeg a végeredmény, aminek most érdemes örülni egy kicsit!

Ugyanis titkon egy szégyenlős, félénk oldalad is létezik, amit mindig igyekszel elrejteni mások elől.

Azonban van, hogy erre nem vagy képes, és nehezen oldódsz fel az új társaságban, vagy amikor olyat csinálsz, ami a komfortzónádon kívül esik.

Ekkor pedig kimondottan sebezhetőnek érzed magad, és félsz, hogy ezt más is észreveszi rajtad.

Amikor pedig így van, és esetleg szóba is hozzák, hogy nem nagyon beszélsz másokkal, a szociális szorongásod mindig egy kicsit utat tör magának.

Vízöntő

Kevés olyan egyéniség létezik, mint te, Vízöntő.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A mai nap érdemes nagyot álmodni, ugyanis a csillagok ezen a spirituális napon különösen érzékenyek a feléjük közvetített üzenetekre, így hosszútávon meghatározhatja a fejlõdés irányát és menetét mindaz, ami most a szemei elõtt lebeg. Ne hagyja tehát, hogy racionalitása korlátozza képzelete szárnyalását! Aggódjon inkább azon, mit is szeretne igazán, mintsem azon, hogy hogyan is valósul meg majd mindaz.

Határozott személyiség vagy, aki sosem akar beállni a tömegbe, és nem is érdekel, ki mit csinál.

Szerinted mindenkinek joga van azt kezdeni az életével, amit szeretne: utazgatni, nemet mondani a szabályokra, és akkor gyereket vállalni, amikor akar.

Azonban néha vannak rossz napjaid, és ilyenkor derül ki, milyen sebezhető és érzékeny lelkű vagy igazából.

Titkon ugyanis minden kritika, minden kemény beszólás sebet ejt a szíveden, és amikor ebből túl sok jut ki neked, képes vagy bezárkózni a szobádba, és hosszú időn át csak sírni.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: