Nyugodt: Bika

A Bikák máshogy stresszelnek, mint a többiek. Bár ők is aggódnak bizonyos dolgokért, messze nem olyan forrófejűek, mint ahogy sokan első ránézésre gondolnák róluk. Többnyire megfontoltan döntenek, mindent alaposan körbejárnak, mérlegelnek és ennek köszönhetően nem sűrűn kerülnek konfliktusba se.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A legtöbbször pontosan tudják, hol húzódnak a határaik, meddig mehetnek el, és éppen a hidegvérűségüknek köszönhető, hogy nem annyira lobbanékonyak, könnyen őrzik a nyugalmukat, benső békéjüket. 

Stresszes: Skorpió

A legtöbb Skorpió állandóan idegeskedik – ha nem, akkor csak azért nem, mert tudja, hogy kiütéssel fog győzni. Ez a csillagjegy hajlamos arra, hogy mindenben problémaforrást keressen, stresszeljen azon, hogy a többiek nem végeznek elég tökéletes munkát, vagy aggódjon azon, hogy az emberek megbízhatatlanok.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sokszor megesik, hogy rendkívül szőrszálhasogatóvá válnak, de a másik véglet is jellemző rájuk: magukban tartják a feszültséget, hogy aztán érlelgessék és idegeskedjenek rajta, várva a megfelelő alkalmat, hogy robbantsák a bombát. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: