Nagyobb asztrológiai változásokat tartogat a nyár néhány csillagjegy számára, azonban sajnos nem indul túl jól számukra a június. A karma elkerülhetetlen, minden cselekedetnek következménye van.

Nézzük, milyen változásokra kell számítaniuk az alábbi csillagjegyek!

Ikrek

Egy nagyon fontos ember fog kilépni az életéből. Véget ér egy olyan kapcsolatnak, amely igen meghatározó volt az Ikrek életében, legyen szó akár egy barátságról, akár párkapcsolatról, akár egy szeretett személy elvesztéséről. A nehéz időszakban jobb, ha nem a külső segítségtől vár megváltást, hanem inkább megpróbál megerősödni lelkileg, és egyedül talpra állni. Az elején kissé bizalmatlan lesz az emberekkel, de meg kell tanulnia újra felépítenie a hitét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Véget fog érni egy mérgező kapcsolata. Annak ellenére, hogy az elején nagyon fájdalmas lesz a szakítás, később megismerkedik egy csodálatos személlyel, aki mellett végre kiteljesedhet. Időt kell adni a történteknek, bármennyire is kiborította ez a dolog, az élet ezután igazán kellemes dolgokat tartogat. Érdemes türelemmel és reménykedve viselni a kellemetlen eseményeket.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: