Függetlenül attól, hogy szakítás miatt érzed magad magányosnak, vagy mert új városba költöztél, ahol még senkit sem ismersz, a magány gyorsan eluralkodott rajtad. Alábbi javaslataink segítségére lehetnek a csillagjegyeknek, hogy felülkerekedjenek a magány érzésén. 

Kos 

Mint egyik tűzjel, akit a Mars irányít, számodra rendkívül fontos, hogy irányíthass, vezető pozícióba kerülj, mozgásban légy. Ezért ha belépsz egy sportszövetségbe, eljársz valamilyen atlétikai órára, vagy részt veszel egy sporteseményen. A felszabaduló adrenalinnak köszönhetően azt is elfelejted, hogy valaha magányos voltál. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika 

Számodra két nagyon fontos dolog van, egyik a biztonság, másik a szépség. Épen ezért, teljesen elégedettnek érezheted magad biztonságos, és gyönyörű otthonodban. Segít elűzni a magányt, ha átrendezed a lakást, új dekorációt hozol létre, sőt, egy aprócska váza, vagy gyertya is megnyugtathat. Már csak néhány fotó kell azokról akiket szeretsz, és semmi sem képes elszomorítani. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek 

Ikrekként szükséged van arra, hogy valami stimulálja az agyad. Írj listát a számodra fontos dolgokról, a tennivalókról, a terveidről, vagy hogy hová szeretnél elutazni. A lényeg az, hogy pörögjön az agyad. Amig lefoglalod magad, nem érzed a magányt. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: