Skorpió

Szenvedélyes csillagjegyek, akik bár nem félnek belemenni a vitákba, de mégis nehezen engedik el maguk mellől a választott személyt. A szakítás után is tartják a kapcsolatot az exxel, nehezen fogadják el azt, hogy mindennek véglegesen vége. Náluk a továbblépést az segíti leginkább, ha minden ilyen jellegű kapcsolatot megszakítanak a volt szerelemükkel, különben akár hónapokig ugyanabban a helyben toporzékolnak majd.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Mindig arra törekszenek, hogy egy kapcsolatból a lehető legtöbbet tudják kihozni. Ha valami nem halad a terveik szerint, akkor saját magukat okolják ezért és el is hiszik azt, hogy ők tehetnek a szakításról. Hónapokig rágódhatnak ezen, nagyon nehezen kezdenek csak új kapcsolatot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma nagyon produktív lesz, a Kos nézzen szembe az érzéseivel

Halak

A Halaknak néha évek kellenek ahhoz, hogy lezárják a szívükben és a lelkükben a dolgot. Nagyon mélyen és őszintén képesek szeretni, bármit képesek megtenni a békülésért. A legfontosabb, amit a Halaknak ezzel kapcsolatban meg kell tanulnia, hogy nem mindenkinek kell odaadniuk a szeretetüket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: