Tűz elem

Kos, Oroszlán, Nyilas

A tűz elem szülöttei rendkívül hajlamosak az ún. arachnafóbiára (pókiszony). Ezek az emberek folyamatos szükséget éreznek , hogy saját maguk irányítsák életüket, ezért egy ilyen iszony sok bonyodalmat okozhat. Természetesen a legtöbb érintett nő, de egyáltalán nem ritkák a hasonló fóbiában szenvedő férfiak sem.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-06-02

Megoldások

– az érintett személyeket fel kell világosítani a pókokban rejlő reális veszélyekről

– a pókok a természetben és a lakásban elfoglalt fontos szerepére kell reflektálni, ami szerint pozitív fényben tüntetjük fel a kis élőlényeket, és csökkentjük a tőlük való félelmet

Levegő elem

Pénteki Horoszkóp 2022-12-02

Ikrek, Vízöntő, Mérleg

A levegő elem szülöttei hajlamosabbak a klausztrofóbiára (bezártságérzet, zárt terektől való félelem). Szükségük van éltető elemük, a levegő szabad mozgására. Feszélyezettek lesznek zárt vagy zsúfolt helyiségekben. Legtöbb esetben gyerekkorban ért súlyos traumára vezethető vissza, ami nem volt helyesen kezelve.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Megoldások

– pszichoterápia, amely megszünteti ezt a félelmet

– az élmény szemtől szembeni megnyilatkozása; próbáljanak meg szándékosan eltölteni zárt helyen több időt

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

– orvos által felírt gyógykészítmények, amelyek rendszeres fogyasztása ideiglenesen megszünteti a zárt terektől való félelmet, később teljesen

Föld elem

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: