Tűz elem

Kos, Oroszlán, Nyilas

A tűz elem szülöttei rendkívül hajlamosak az ún. arachnafóbiára (pókiszony). Ezek az emberek folyamatos szükséget éreznek , hogy saját maguk irányítsák életüket, ezért egy ilyen iszony sok bonyodalmat okozhat. Természetesen a legtöbb érintett nő, de egyáltalán nem ritkák a hasonló fóbiában szenvedő férfiak sem.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, akik a leggyakrabban csalódnak a szerelemben: Nekik mindig azok kellenek, akiket nem kaphatnak meg

Megoldások

– az érintett személyeket fel kell világosítani a pókokban rejlő reális veszélyekről

– a pókok a természetben és a lakásban elfoglalt fontos szerepére kell reflektálni, ami szerint pozitív fényben tüntetjük fel a kis élőlényeket, és csökkentjük a tőlük való félelmet

Levegő elem

Ikrek, Vízöntő, Mérleg

A levegő elem szülöttei hajlamosabbak a klausztrofóbiára (bezártságérzet, zárt terektől való félelem). Szükségük van éltető elemük, a levegő szabad mozgására. Feszélyezettek lesznek zárt vagy zsúfolt helyiségekben. Legtöbb esetben gyerekkorban ért súlyos traumára vezethető vissza, ami nem volt helyesen kezelve.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Megoldások

– pszichoterápia, amely megszünteti ezt a félelmet

– az élmény szemtől szembeni megnyilatkozása; próbáljanak meg szándékosan eltölteni zárt helyen több időt

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

– orvos által felírt gyógykészítmények, amelyek rendszeres fogyasztása ideiglenesen megszünteti a zárt terektől való félelmet, később teljesen

Föld elem

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: