Akinek nem inge, ne vegye magára! - tartja a mondás, ezért a következő horoszkópot úgy is olvasd! A csillagjegyek alapvető tulajdonságai közé tartozik az is, hogy mennyit lódítanak, és hogyan, ha a szükség úgy hozza. Mindannyian kerülhetnünk akarva vagy akaratlanul olyan helyzetekbe, hogy bizony az igazság helyett ki találunk valami mást.

Nézzük meg az egyes csillagjegyeket, hogy mennyire képmutatóak vagy forgatják úgy a szavakat, hogy sosem derül fény a becsapásra. Avagy azt, hogy kik az őszinteség példaképei!

Ezeknek a csillagjegyeknek lehetetlen túljárni az eszén

Ezeknek a csillagjegyeknek lehetetlen túljárni az eszén

Ezek a csillagjegyek gyors észjárásukkal vesznek le a lábunkról. Briliáns elmék, akiket könnyű felismerni, hiszen kifejezetten keresik az olyan helyzeteket, amelyekkel próbára tehetik az intellektusukat. Nos, te is köztük vagy? A te eszeden sem lehet túlj

Cikkajánló Tovább olvasom

Kiderül, hogy melyik csillagjegy brutálisan őszinte és melyik szeret inkább füllenteni. Az őszinteség fontos az élet minden területén, mégis vannak olyan helyzetek, amikor ha nem is hazudni kényszerülünk, de egy kicsit becsomagoljuk, elhallgatjuk, óvatosabban adagoljuk az igazságot. Nos, ennek megítéléséhez és a füllentéshez, sőt, a hazudozáshoz is másképp állunk – többek között állítólag aszerint, hogy mikor születtünk. Mutatjuk az őszinteségi rangsort a csillagjegyek szerint, vagyis íme a legőszintébb csillagjegyek, és persze az is kiderül, hogy kik szeretnek a legjobban füllenteni.

Kos 5%

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Ma hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezhet, kedves Kos, melyek ráadásul átjárják szinte egész testét, áthatva gondolatait, cselekedeteit. Ennek hatására az akadályok szinte maguktól felszámolódnak ön elõtt az úton, melyen végighalad. A nap során ráadásul még szövetségesei támogatására is bizton számíthat, így a mai egy igazán termékeny és mindemellett egészen élvezhetõ napnak ígérkezik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Egyáltalán nem jó szinész. Mindig őszinte és nyilt, látszatra zord, valójában szívélyes, aki sosem köntörfalaz fölöslegesen. Hamar lebukik ha hazudni próbál. Ha a pénzét képmutatással kellene keresnie, alighanem éhen halna.

Sokszor akkor is kimondja, mit gondol, amikor senki nem kérte. Már a kérdéseikben is ott lehet a véleményük, az általuk vélt igazság, amit nem tartanak magukban, még ha benne is van a pakliban, hogy esetleg megbántanak valakit. Brutálisan őszinték tudnak lenni.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-06 - Ma kifejezett érzékenységet mutathat párkapcsolati téren, amelynek...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-06 - Ma kifejezett érzékenységet mutathat párkapcsolati téren, amelynek...

Egy ilyen oldott hangulatú, élvezetes lepedõ-akrobatika rendkívül megbolondíthat egy kapcsolatot, amire most nagy szükségük is lehet! Adja át magát az eseményeknek!

Cikkajánló Tovább olvasom

Legtöbbször szemtől szembe megmondod az igazat, ezért sokan kemény és zord embernek tartanak, aki érzéketlen. Képtelen vagy a színészkedésre, ha mégis hazudni próbálsz, nagyon hamar belegabalyodsz a mondandódba, és azonnal észreveszik rajtad. Magánéletedben rendkívül körültekintően választasz párt, mert nehezen szúrod ki, ha lódítanak neked. A képmutatás a munkavállalás területén is nagyon-nagyon messze áll tőled, viszont őszinteséged miatt hamar előreléphetsz a ranglétrán, mert tudják, te maximálisan megbízható vagy.

A legnagyobb hazugságod: 

Jól vagyok!

Szeretnéd fenntartani azt a képet magadról, hogy folyamatosan minden rendben, így amikor nem vagy jól, akkor azt takargatni szeretnéd. Bár ez nem megy neked túl sikeresen, így nagyon tud idegesíteni, ha folyamatosan ezt kérdezgetik tőled.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: