Akinek nem inge, ne vegye magára! - tartja a mondás, ezért a következő horoszkópot úgy is olvasd! A csillagjegyek alapvető tulajdonságai közé tartozik az is, hogy mennyit lódítanak, és hogyan, ha a szükség úgy hozza. Mindannyian kerülhetnünk akarva vagy akaratlanul olyan helyzetekbe, hogy bizony az igazság helyett ki találunk valami mást.

Nézzük meg az egyes csillagjegyeket, hogy mennyire képmutatóak vagy forgatják úgy a szavakat, hogy sosem derül fény a becsapásra. Avagy azt, hogy kik az őszinteség példaképei!

Csillagjegyed elárulja, hogy mi vár rád a szerelemben év végéig

Csillagjegyed elárulja, hogy mi vár rád a szerelemben év végéig

Horoszkópunk sok mindent elárulhat rólunk, többek között azt is, hogyan alakul szerelmi életünk. Ha kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az év hátralevő része, akkor olvasd el szerelmi horoszkópunkat!

Cikkajánló Tovább olvasom

Kiderül, hogy melyik csillagjegy brutálisan őszinte és melyik szeret inkább füllenteni. Az őszinteség fontos az élet minden területén, mégis vannak olyan helyzetek, amikor ha nem is hazudni kényszerülünk, de egy kicsit becsomagoljuk, elhallgatjuk, óvatosabban adagoljuk az igazságot. Nos, ennek megítéléséhez és a füllentéshez, sőt, a hazudozáshoz is másképp állunk – többek között állítólag aszerint, hogy mikor születtünk. Mutatjuk az őszinteségi rangsort a csillagjegyek szerint, vagyis íme a legőszintébb csillagjegyek, és persze az is kiderül, hogy kik szeretnek a legjobban füllenteni.

Kos 5%

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-27)

Kreativitása ma szárnyal kedves Kos, így ne habozzon, használja ki. Akár munkájában, akár magánéletében nagy elõrehaladást érhet el mai lendületével, csak hagyja, hogy érzései vezessék és tegye azt, amit igazán szeretne, legyen szó a lakás átrendezésérõl, vagy egy romantikus vacsoráról, munkájában pedig egy új ötlet, szisztéma bevezetésérõl. Valósítsa meg ma remek gondolatait, mert lehet, hogy hosszú ideig nem lesz még egy ilyen energikus napja.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Egyáltalán nem jó szinész. Mindig őszinte és nyilt, látszatra zord, valójában szívélyes, aki sosem köntörfalaz fölöslegesen. Hamar lebukik ha hazudni próbál. Ha a pénzét képmutatással kellene keresnie, alighanem éhen halna.

Sokszor akkor is kimondja, mit gondol, amikor senki nem kérte. Már a kérdéseikben is ott lehet a véleményük, az általuk vélt igazság, amit nem tartanak magukban, még ha benne is van a pakliban, hogy esetleg megbántanak valakit. Brutálisan őszinték tudnak lenni.

Napi horoszkóp december 28. szombat – Az év utolsó napjain nagy változás lép az...

Napi horoszkóp december 28. szombat – Az év utolsó napjain nagy változás lép az...

Megkezdődött a visszaszámlálás, már nincs sok hátra a 2019-es évből. Biztosan érzed te is, hogy hamarosan újévet kezdünk és ez nem csak naptárilag igaz, hanem az életedben is változások lesznek.

Cikkajánló Tovább olvasom

Legtöbbször szemtől szembe megmondod az igazat, ezért sokan kemény és zord embernek tartanak, aki érzéketlen. Képtelen vagy a színészkedésre, ha mégis hazudni próbálsz, nagyon hamar belegabalyodsz a mondandódba, és azonnal észreveszik rajtad. Magánéletedben rendkívül körültekintően választasz párt, mert nehezen szúrod ki, ha lódítanak neked. A képmutatás a munkavállalás területén is nagyon-nagyon messze áll tőled, viszont őszinteséged miatt hamar előreléphetsz a ranglétrán, mert tudják, te maximálisan megbízható vagy.

A legnagyobb hazugságod: 

Jól vagyok!

Szeretnéd fenntartani azt a képet magadról, hogy folyamatosan minden rendben, így amikor nem vagy jól, akkor azt takargatni szeretnéd. Bár ez nem megy neked túl sikeresen, így nagyon tud idegesíteni, ha folyamatosan ezt kérdezgetik tőled.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: