Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

Ami a munkát illeti, a mai napon egy komolyabb fordulat állhat be, különösen, ha saját vállalkozásról van szó, de alkalmazottként is számíthat bizonyos pozícionális elmozdulásra. Ez egyrészrõl lehet pozitív, ugyanakkor többlet energiák befektetését is igényelheti, ami viszont igencsak fárasztó, megterhelõ lehet. Az este sem lesz azonban sok ideje kicsit visszavonulni és kipihenni magát, ugyanis könnyen képbe kerülhet egy váratlan randevú, ami szintén örvendetes, de ugyanakkor végsõ energiáit feszegetheti. Ha valamikor, hát ma igazán áldani fogja a pillanatot, amikor végre bedõlhet az ágyába...

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-06 - Kedvese ma meglehetősen furcsán viselkedhet....

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-06 - Kedvese ma meglehetősen furcsán viselkedhet....

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Egyetlen vitából még nem lehet messzemenő következtetéseket levonnia. Ha a kedvese támadóan lép fel önnel szemben, az lehet pusztán azért, mert nehéz napja van, sok a gondja-baja, vagy egyszerűen fáj a feje. Ami nem inge, ne vegye magára! Ám, ha valamelyik megrovó megjegyzésének mégiscsak van alapja, azt vegye nagyon komolyan! A változtatás önön is múlik! Nem várhatja ezt folyton mástól.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

Ma sürgetõ teendõk akadhatnak otthona karbantartását illetõen, kedves Bika, s esetleges javítási munkák is aktuálissá válhatnak. Akármennyire is úgy érzi azonban, hogy, maga is konyítva egy kicsit a dolgokhoz, kézbe venné az ügyet, ezt ma semmiképpen se tegye, mert annak most szinte biztosan nagyobb katasztrófa lenne a vége. Még, ha drágább is, inkább bízza egy szerelõre a dolgot, azzal ugyanis hosszútávon, biztosan nem fizet majd rá, ha ügyel, hogy minden papírok ellenében, garanciálisan menjen.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hiába szeretné, a teendők egyelőre nem állnak távol öntől. Sőt, úgy érzi, hogy egy nap alatt kell annyit elvégeznie ma, mint amennyit máskor egy héten. Lehet, hogy hirtelen visszahívják a munkahelyére, vagy ügyeletes munkát vállal, esetleg valami mellékest, vagy az otthonában szaporodtak fel a teendők. A háztáji gondja is önre szakadhat. Igaz a mondás: amit ma megtehet, ne halassza holnapra!

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

Kedves Ikrek, ha olyan munkája van, ami beszéddel, vagy írással jár, ma biztos meggyûlhet velük a baja. Nehezen találja szavait, s kreativitását, ezért sok idõt vehet igénybe feladatainak elvégzése. Most valahogy máshol járnak gondolatai, s nehezen tér vissza a való világba. Sose bánja, valószínûleg így is elégedett lesz a leadott teljesítményével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Heti horoszkóp 2019.08.12 - 2019.08.18 - A következő napokban két dologra tevődik a hangsúly....

Türelmetlenül várja az estét, amit a kedvesével tervezett eltölteni. Azonban lehet, hogy el kell halasztania a randevút. A dolgai sajnos nem hagyják pihenni, elintézik önt. Még rosszabb, ha nem is valami váratlan teendő, vagy családi probléma, hanem egy hirtelen önre törő rosszullét akadályozza meg abban, hogy végre jól érezze magát. Ne aggódjon: a kedvese meg fogja érteni. Sőt, talán még ápolja is önt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: