Mit mondanak rólad az inka papok? Válaszd ki, melyik madár vagy, olvasd el a jellemzésedet!

Napmadár - A fékezhetetlen (I.22. – II.19.)

A napmadár jegyében született ember legfőbb tulajdonsága a függetlensége. Nem kerüli ugyan feltétlenül mások társaságát, de nagyon jól érzi magát egyedül is. Sokan közülük nem mindennapi hobbival töltik szabadidejüket. Sok feltaláló és felfedező is ebben a jegyben született. A napmadár típusú embereket az anyagi javak közömbösen hagyják. Szeretnek utazni.

Milyen partner?

Vasárnapi Horoszkóp 2021-04-04

Nem könnyű vele az élet függetlensége miatt.Későn szánja rá magát a házasságra, és kapcsolatai gyakran rövid életűek. Érzelmi dolgokban gyakran környezete számára érthetetlen módon cselekszik, előfordul, hogy önmagától korban, műveltségben, jellemben végletesen különböző partnert választ. Az inka papok úgy tartották, jobb barát, mint szerető.

Galamb - Igazi galamblélek (II.20. – III.20.)

Ő a nyugalom és a szelídség megtestesítője, de ugyanakkor a félénkségé és a védtelenségé is. Aki ebben a jegyben született, könnyen alkalmazkodik a vele szemben támasztott elvárásokhoz. Keserűség nélkül képes lemondani saját vágyairól és terveiről. Nem vágyik hatalomra, nem szereti a kockázatot. Békés, nyugodt, kiegyensúlyozott életről álmodik.

Milyen partner?

Ha egyszer családot alapít, jó és áldozatkész társ. Könnyű irányítani. Ha meg is kockáztat egy kis félrelépést, hamar visszatér a családi fészekbe. Szülőként toleráns, elvakítja a gyermeke iránt érzett szeretetet.

Napi Karmahoroszkóp június 4. – Ma beköszönt az életedbe a szerencse, ha ezek közé a jegyek közé tartozol!

Keselyű - Csak magára gondol (III.21. – IV.20.)

A Keselyű jóval erősebbek az átlagnál – testileg és lelkileg egyaránt. Mindig saját érdekeiket tekintik a legfontosabbnak, igazi egoisták. Nem félnek viszont a kockázattól. Jobbára vezető személyiségek, imádnak másoknak parancsolni. Nem szívesen ismerik be tévedéseiket, de egy esetleges vereség sem jelent nagy tragédiát számukra. Könnyedén túlteszik magukat a kudarcokon, és máris a következő feladat felé fordulnak.

Milyen partner?

A szerelemben nincsenek gátlásai. Ha Ámor nyila eltalálja, nagyon szerelmes tud lenni. Érzelmeit nem titkolja, de kapcsolatai rendszerint nem tartanak sokáig, mert a szerelemben is önző: leginkább önmagára gondol, nem a partnerére. Azért ő sem reménytelen, ha felismeri hibáit képes megváltozni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: