Pulyka - Mellette nem kell szűkölködni (IV.1. – V.21.)

Az inkák a Pulykát a bőség, a gazdagság és jóllakottság szimbólumának tekintették. Aki ebben az időszakban született, nyugodt és körültekintő személyiséggé fejlődik. Jellemzője a büszkeség és a tartás. A Pulykáktól igen sokan kérnek segítséget és tanácsot és ami még ennél is többet jelent: meg is fogadják azt. A Pulyka csak hosszas megfontolás után dönt, és ritkán változtatja a nézeteit. Mindig igazat mond.

Milyen partner? 

Ezt a 3 csillagjegyet a legnehezebb kiismerni

A pulyka hűséges és kitartó partner, de rendkívül igényes. Épp olyan magas követelményeket támaszt magával, mint környezetével, partnerével szemben. Választottját alapos megfigyelésnek veti alá mielőtt rászánná magát a közeledésre. Nem szereti a zsákba macskát. Az otthona és a család, talán épp ezért, nagyon fontosak neki, és mindenben a legjobbat igyekszik biztosítani számukra

Papagáj - Színes és hangos személyiség (V.22. – VI.21.)

Jellemző rá a kellemes modor, a humorérzék és az elevenség. ő a társaság középpontja. Ez kedvére is van, hiszen a Papagáj nem szereti a magányt, viszont imádja, ha sok barát és ismerős veszi körül, akik csodálják fantáziáját, szellemességét. Hibája lehet a bőbeszédűség, a hiúság és a könnyelműség. Nemigen törődik a pénzzel, egyik napról a másikra él, de szerencséjére általában a sors kegyeltje, szinte mindent sikerül baj nélkül megúsznia.

Milyen partner?

Igazi kaland, de érzelmei gyakran felszínesek. Párjának gyakran van szüksége ügyességre és diplomáciai érzékre, ha meg akarja őt tartani.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-06-24

Fürj - Igazi tyúkanyó, tyúkapó (VI.22. – VII.22.)

Szerénység, jólelkűség, egyenesség és a áldozatkészség jellemzi. Senki sem képes úgy gondoskodni otthonáról és a családjáról, mint a fürj jegyében született ember. Ügyes és gyakorlatias, nincs sok hibája. Néha zsörtölődik, de könnyű leszerelni, ha igazat adunk neki. Képes nagyon keményen dolgozni azért, hogy megfelelő körülményeket biztosítson családjának.

Milyen partner?

Született otthonülő. Nem vágyik a nagyvilágba – inkább papucsot húz, és kényelmesen elhelyezkedik a fotelben. Imádja a gyerekeket, akikkel szemben megértő és türelmes. Szívesen kényezteti őket is, párját is. Papagájok kíméljenek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: