Az ősi Hindu horoszkóp különleges jóslata az elkövetkező időszakra

Gyűts Angyali Pontokat
és Nyerj!

Mire jók a pontok?

A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!

A pontrendszerről bővebben itt olvashatsz!
Mi a heti nyeremény?

Ezen a héten a képen látható horoszkópos ajándékot lehet nyerni! A nyertes csillagjegyének megfelelő ajándékot küldünk!

Honnan tudom, hogy ki nyert?

A nyertest facebook üzenetben is értesítjük, továbbá felkerül a facebook oldalunkon a nyertesek közzé! Ha szeretnéd látni az eddigi nyerteseket kattints ide!

Hogyan szerezhetek pontokat?

Olvass cikkeket, gyűjtsd a pontokat! A pontok gyűjtéséhez, csak böngészd oldalunkat, és ha végig olvasod a cikket, megnézed a kártyát vagy a csillagjegyedre vonatkozó részt akkor automatikusan megkapod a pontot amit jelzünk is neked. Az összegyűjtött pontjaid a bal felső sarokban látod!
Fontos! Ahhoz hogy részt vegyél a játékban és ezek a pontok megmaradjanak, akkor is ha következő alkalommal jössz az oldalunkra fent kattints a "Belépés" gombra!

A hinduizmus gyökerei több mint 4000 évvel ezelőttre nyúlnak vissza. Követői hisznek a lélekvándorlásban, szerintük az élet örök körforgás, a születés és a halál folytonos ismétlődése. Úgy gondolják, az, hogy milyen bolygóállásnál születünk, előző életünk jó és rossz tetteinek, azaz a karmának a következménye. Mindezek alapján ők is meghatároztak 12 jegyet, mindegyiket egy-egy istenségnek feleltetve meg. A születési dátumod alapján kikeresheted, te melyikbe tartozol, így megtudhatod, mely jellemvonásaid érvényesülnek leginkább párkapcsolatodban.

SIVA
01. 20. – 02. 11.

Siva a pusztítás és a megújulás istene, az anyagi világ ura, a múlt, a jelen és a jövő ismerője. Időnként a jegy szülötte is nagyon impulzív lehet – ha a dolgok nem az elképzelései szerint alakulnak, rögtön átveszi az irányítást. Ám ezt nem romboló módon viszi végbe, annál jóval filozofikusabb hajlamú, hiszen egész életében a megvilágosodást keresi. Az akadályok nincsenek ínyére. Partnerként rendkívül szenvedélyes, bár néha kissé csapodár lehet.

Egy izgalmas és aktív időszaknak nézel elébe és azt érzed majd, hogy egyik nehézség éri a másikat és ennek soha nincs vége. Azonban bármennyi bonyodalom is kerül az utadba, erős természeteddel átlendülsz az eléd gördülő akadályokon és ezzel csak még erősebbé válsz. Ez az időszak nem a pihenésről fog szólni. Sem a munkádban, sem a magánéletedben nem számíthatsz unalmas periódusokra. Kikapcsolódás gyanánt is aktív pihenést válassz. Menj el kulturálódni egy múzeumba, színházba vagy operába. Új élményekkel és ismeretekkel gazdagodhatsz, miközben kiléphetsz a napi kerékvágásból.

GARUDA
02. 12. – 03. 13.

Garuda, a büszke sasmadár, a megbízhatóság és a jóság istene. Ha rajta múlna, azonnal megszűnne minden fájdalom és szenvedés a világon. A jegy szülötte mindig segít másoknak, minden erejével a gyengébbekért harcol. Saját magáról azonban közben hajlamos megfeledkezni, és emiatt sajnos gyakran kihasználják. Derűs természete révén azonban ezen is hamar felülemelkedik. Veleszületett képessége, hogy lelkesítse az embereket, és vidám hangulatot varázsoljon maga köré. A párkapcsolatában mindezért odaadó szerelmet kap cserébe.

Érdemes az év elején történt események tanulságait felhasználva a következő időszak lehetőségeit kiaknáznod. Ne engedd meg magadnak, hogy ugyanabba a hibába még egyszer beleess! A munkában használd ki szorgalmadat és felelősségtudatodat, de vigyázz, ne ess túlzásba és ne akarj minden problémát a nyakadba venni. A hétvégéken pedig pedig pihend ki a lendületes, kemény munka fáradalmait. Megérdemled!