A következő 11 törvény hozzásegít a boldogabb, teljesebb, sikeresebb élet kialakításához. Ha betartjuk, megfogadjuk az ezekben a törvényekben foglalt utasításokat, javaslatokat, akkor harmonikus életünk lesz. Íme!

1. A gondolat univerzális törvénye

Az életünk visszatükrözi a gondolkodásmódunkat. A fejünkben megszületett ötletek, gondolatok, később cselekvéssé, tettekké alakulhatnak, amelyek meghatározzák az életünket. Ha tudatosan gondolkodunk, tudatosabban is fogunk élni. Ezért ne hagyjuk, hogy a kósza gondolatok irányítsanak, hanem legyünk tudatában annak, hogy mi irányítjuk a gondolatainkat.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-30 - Amit ma mindenképpen igyekezzen kerülni szerelmi téren...

2. A bőség univerzális törvénye

Ha elértük a célunkat, akkor legtöbbször egy újabb, még nagyobb célt tűzünk ki magunk elé. Ezzel tágítjuk saját univerzumunkat – mondja Teal Swan. Fontos viszont az, hogy azokat a céljainkat igyekezzünk megvalósítani, amelyek szívünkhöz, lelkünkhöz közel állnak.

3. A vonzás univerzális törvénye

Minden, ami körbevesz bennünket, vibrációt bocsát ki, így ahhoz, hogy megkapjuk azt a valamit, valakit, rá kell hangolódnunk az illető tárgy, vagy személy rezgési frekvenciájára.

4. A kapás univerzális törvénye

Az Univerzum mindent a rendelkezésünkre bocsát, csak kérnünk kell. “Kérd, és megadatik!” Ha párkapcsolatra vágyunk, akkor mozduljunk ki otthonról, mert a lakásban nem fogjuk megtalálni a szerelmet. Legyünk nyitottak, és a lehetőségek bekopognak az ajtónkon.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: