A Karma célja a harmónia elérése

Ismerjük a tó és a kavics példáját: ha követ dobunk a sima víztükörbe, megbontjuk annak harmóniáját, mi vagyunk az ok, a hatás pedig a kifele terjedő hullámok, amelyek aztán visszatérnek, és addig hullámzanak, amíg visszaáll a kezdeti harmónia. A békétlen cselekedeteink is hasonló módon folynak az Univerzumba, majd vissza hozzánk, életeken keresztül mindaddig, amíg saját harmóniánk vissza nem áll.

Amit másnak adunk, azt mi kapjuk

Amikor feltétel nélküli szeretetet adunk másoknak, akkor magunkban is helyet csinálunk a szeretet befogadására. Amikor szabadon adod azt, amit keresel, akkor lehetővé válik, hogy megkapd azt, amit kerestél. Azt kapjuk, amit adunk. Az energiák tökéletes harmóniában vannak egymással. Ez ugyanúgy működik a negatív és pozitív energiákkal is, az Univerzum pedig azon van, hogy ezeket egyensúlyban tartsa.

Keddi Horoszkóp - Elégedettséget és harmóniát fog magából sugározni a mai napon....

Hogyan teremts harmóniát az Univerzummal?

Az egyik dolog, amit tehetsz, hogy csendben szeretetet küldesz mindennek és mindenkinek, akivel találkozol. Ha valaki elmegy melletted az úton, mosolyogva kívánj neki jó napot, de gondolatban mondd neki azt, hogy „szeretlek”. Ezt megcsinálhatod vezetés közben is, a szembe jövő autósokkal. De ugyanúgy, Istennek is küldhetsz szeretetet és köszönetet.

Hogyan jöhetsz rá, hogy harmóniában vagy az Univerzummal?

Amint elkezdesz megszabadulni a félelmektől, az Univerzum új energiákkal fog eltölteni. Elmondhatjuk, hogy akkor vagyunk tökéletesen elkötelezve, ha azt kapjuk meg, ami pozitívot adtunk másoknak. Habár nem zárja ki, de ez nem feltétlenül pénzt és anyagi javakat jelent, sokkal inkább a pozitív energiacseréről szól. A legfőbb aspektus a szándék. Ha adsz, mindig feltételek nélkül tedd, és ne várj cserébe semmit. Ha ezt teszed, az Univerzum viszonozni fogja neked.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: