Héra a szépség, a házasság és az anyaság istennője. Zeusz főisten testvére és felesége. Az istennő jelképei közé tartozik a páva és a királynői jogara, ami egy kakukkal díszített pálca, annak a jelképe, hogy sikerült a csalfa madarat – vagyis a férjét - megszelídítenie. Játékos útmutató kártyáinkból megtudhatod, mivel hódíthatod meg a kiszemeltedet vagy éppen újra a kedvesedet!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-06)

Egy már meglévõ, vagy éppen alakuló románc ma sokat mélyülhet, akár testi, akár lelki értelemben egyaránt. Ehhez az is hozzájárul, hogy a mai, egy spirituális szempontból igen különleges és kiemelkedõ napnak ígérkezik, aminek következtében erõs érzelmi töltettel bíró, mély energiák járhatják át a Kos jegy szülötteit. Szeressen, kényeztessen és engedje, hogy önnel ugyanezt tegyék!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Íme, a rend, megnyilvánulása, ha úgy tetszik principiumai. Köved őket az életedben, a kozmikus utadon, és soha nem ér majd baj!

Ez a 4 csillagjegy sosem ismerné be a hibáit

Ez a 4 csillagjegy sosem ismerné be a hibáit

Ezek a csillagjegyek sosem ismerik el, ha valamiben tévedtek. Olyan helyzet nem létezhet, amikor azt mondják, oké, neked van igazad. Jobban jársz, ha nem vitatkozol velük, lehetetlen küldetés meggyőzni őket. Vajon te is köztük vagy? Esetleg a párod? A hor

Cikkajánló Tovább olvasom

 Az egyezés

Az egyezés szabálya szerint Földünk alapelvei, azaz amivel a fizikai világot meg tudjuk magyarázni – energia, fény, vibráció és mozgás s ennek megvannak a megfelelő analógiái az univerzumban és bennünk emberekben is. „Amint fent, úgy lent.” A mikrokozmosz és makrokozmosz analógiája ez.

Ok-okozat, a karma

Az univerzumban semmi nem történik véletlenül vagy annak törvényszerűségeitől eltérően. Minden tettnek, de még a gondolatnak, a ki nem mondott szónak , érzelemnek is következménye van. „Amint vetsz, úgy aratsz”.

A viszonzás

Az ok és okozat szabálya értelmében részesedhetünk áldásban és bőségben. Gondolataink/tetteink eredménye ajándékokban, pénzben, öröklésben, barátságokban és áldásban jelenik meg látható és érezhető módon.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: