Héra a szépség, a házasság és az anyaság istennője. Zeusz főisten testvére és felesége. Az istennő jelképei közé tartozik a páva és a királynői jogara, ami egy kakukkal díszített pálca, annak a jelképe, hogy sikerült a csalfa madarat – vagyis a férjét - megszelídítenie. Játékos útmutató kártyáinkból megtudhatod, mivel hódíthatod meg a kiszemeltedet vagy éppen újra a kedvesedet!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-25)

Mostanában kissé fáradtnak és kimerültnek érezheti magát, kedves Kos, és nem véletlenül! Ne hajtsa magát mindig elõre, ha teste azt jelzi, egy kis pihenésre lenne már szüksége. Álljon ellen a kísértésnek, higgye el, nem fog lemaradni semmi fontosról. Lassítson, hogy megõrizze egészségét, aminél nem lehet fontosabb!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Íme, a rend, megnyilvánulása, ha úgy tetszik principiumai. Köved őket az életedben, a kozmikus utadon, és soha nem ér majd baj!

Nagy nyári horoszkóp – Mi vár rád ebben a 3 hónapban? Az idei évben sokakat érnek nagy változások!

Nagy nyári horoszkóp – Mi vár rád ebben a 3 hónapban? Az idei évben sokakat érnek nagy változások!

Nagy nyári horoszkóp – Mi vár rád ebben a 3 hónapban? Az idei évben sokakat érnek nagy változások!

Cikkajánló Tovább olvasom

 Az egyezés

Az egyezés szabálya szerint Földünk alapelvei, azaz amivel a fizikai világot meg tudjuk magyarázni – energia, fény, vibráció és mozgás s ennek megvannak a megfelelő analógiái az univerzumban és bennünk emberekben is. „Amint fent, úgy lent.” A mikrokozmosz és makrokozmosz analógiája ez.

Ok-okozat, a karma

Az univerzumban semmi nem történik véletlenül vagy annak törvényszerűségeitől eltérően. Minden tettnek, de még a gondolatnak, a ki nem mondott szónak , érzelemnek is következménye van. „Amint vetsz, úgy aratsz”.

A viszonzás

Az ok és okozat szabálya értelmében részesedhetünk áldásban és bőségben. Gondolataink/tetteink eredménye ajándékokban, pénzben, öröklésben, barátságokban és áldásban jelenik meg látható és érezhető módon.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: