Vannak csillagjegyek, amelyek párkapcsolati szempontból szuper párost alkotnak, és minden természetesen, magától értetődően alakul kettejük között. Azonban jó, ha tudod, hogy a horoszkóp szerint egyes jegyek már kevésbé ilyen szerencsések, és az ellentétes tulajdonságaik miatt egyáltalán nem illenek össze!

Halak

Álmodozó típus vagy, aki nem bánja, ha egyedül tölti a hétvégét. Ezért nem lennél jó párosítás egy Ikrek jegyű személlyel, aki folyton a pörgésre vágyik, és legszívesebben csak kalandozna megállás nélkül. De mindemellett a Szűz jeggyel sem jössz ki valami jól. Ez a típus ugyanis nagyon logikai gondolkodású, nem hisz abban, amit nem lehet bizonyítani, így egészen más nézeteket vallotok. Hosszabb távon idegesíteni kezdene titeket, hogy mennyire másképp látjátok a világot, és ha ezen nem tudtok felülkerekedni és a különbségeitekből előnyt kovácsolni, nem fog sokáig tartani szerelmetek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ne pazarolja idejét ma fontos kérdések tárgyalására, inkább igyekezzen hamar túl lenni a kötelezõ körökön, aztán élvezetesebb, kalandosabb elfoglaltságok után nézni! Az élet túl rövid ahhoz, kedves Halak, hogy olyasmivel töltse a nagy részét, aminek se teteje, se alja. Ne vegye olyan komolyan a dolgokat, mint mások, inkább maradjon vidám és könnyed, az sokkal jobban is illik önhöz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz és a Nyilas egymás szöges ellentétei, épp ezért nem igazán működne közöttük egy kapcsolat hosszabb távon. Te ugyanis szeretsz a tettek mezejére lépni, szereted a kiszámíthatóságot és nem csak tervezgetni akarsz, hanem meg is valósítod az ötleteidet, míg a Nyilas jegyű ember spontán, kalandvágyó és ebből kifolyólag kiszámíthatatlan, így képtelen vagy rá jövőt építeni. Szakértők szerint azonban bizonyos esetekben akár működhet egy ilyen párosítás: amennyiben képesek vagytok elfogadni ezt, és kiegészítitek egymást, akár jó párt is alkothattok. Ez azonban nem történik meg túl gyakran.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-02-24

Bika

Ha Bika jegyben születtél, szinte biztos, hogy nem jó ötlet egy Oroszlán vagy Vízöntő jegyű személlyel összejönnöd, hiszen eltérő természetetek miatt nem igazán vagytok kompatibilisek. Azonban szakértők szerint a Skorpióval alkotsz rossz párost; teljesen más személyiségűek vagytok, és hosszabb távon nem jönnétek ki jól. Sajnos ettől eltekintve kimondottan vonzó számodra a Skorpió megnyerő viselkedése és szenvedélye, ezért könnyen lehet, hogy belezúgsz, ám a makacs viselkedéséhez nem tudsz alkalmazkodni, így előbb-utóbb szakítás lesz a vége.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: