Miért tartanak vonzónak mások?

Sokszor azért tűnsz igazán vonzónak a másik nem számára, mert nagyon realista, materialista nézeteket vallasz, és ez ritkaságszámba megy a nők esetében.

Kissé távolságtartó és konzervatív vagy, ami felkelti a férfiak érdeklődését, és szeretnének a közeledbe férkőzni, hogy kiderítsék, mi is rejlik a külsőd mögött.

Ez a 4 csillagjegy az exét választaná

Nem adod be egykönnyen a derekadat, ez szintén olyasvalami, ami manapság messze nem gyakori, és mivel te mindent alaposan átgondolsz a döntések meghozatala előtt, lételemed, hogy a párkapcsolataid se extrém gyorsan haladjanak előre.

Bár gondosan megválogatod, ki kerülhet közel hozzád, akinek ez sikerül, sokszor örökre bebetonozza magát az életedbe.

Amik viszont megnehezítik a párkapcsolati életedet…

Sokszor túlságosan realista vagy: Gyakran megesik, hogy úgy kell belőled kicsikarni az érzelmeket, vagy legalább azt, hogy kimutasd, mit érzel, elmondd, mit gondolsz az adott dologgal kapcsolatosan. Nálad jobban senki nem áll két lábbal a földön, ezért szinte kivétel nélkül, ésszel közelítesz a dolgokhoz, az érzelmek csak akkor jöhetnek, ha fejben már szabad utat engedtél nekik. Ez vonzó, ám sokkal inkább a kapcsolatok indulásakor kamatozik, nem pedig hosszútávon.

Te a legtöbbször még a több éves párkapcsolatodban sem tudsz igazán felengedni, de legalábbis nem engeded szárnyalni az érzelmeidet.

Havi horoszkóp 2019. február – Úrrá lenni a nehézségeken

Erre rátesz egy lapáttal, hogy szinte mindenről konzervatívan gondolkodsz. Neked tökéletesen megfelelnek a régi hagyományok, a megszokások, ami egyszer bevált, ahhoz foggal-körömmel ragaszkodsz, és nem akarsz engedni belőle – sokszor akkor sem, ha a párkapcsolatod múlik rajta.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: