Minden nő szép- és mindenki kihozhatja magából a legjobbat! Ebben ad most néhány tippet az Ezoterikus Tanok, hogy minden nő magabiztosnak érezhesse magát nap mint nap!

 

1. Egyedi stílus – jó közérzet

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, önbizalom kell! Fontosnak tartom, hogy a hölgyek ne akarjanak feltétlenül az aktuális divatnak és elvárásokbnak, a média és a plakátok, a reklámok által sugallt nőtípusnak megfelelni. Alakítsák ki saját, egyedi stílusukat, ápolják a testüket, a szellemüket, egyszóval tudatosan érezzék jól magukat a bőrükben, mert ez az alapja a jó közérzetnek. Természetesen mindezt lehet fokozni, továbbfejleszteni- egy élet talán elég hozzá…

Neked mi a csillagjegyed? Ez vár rád 2019 év végéig, jól...

Neked mi a csillagjegyed? Ez vár rád 2019 év végéig, jól...

Ha egy nehezebb döntés előtt állsz, vagy fordulóponthoz érkezett az életed, a csillagok is megmutathatják a helyes utat. Az alábbiakban megtudhatod, hogy mi vár rád még az év végéig. Érdemes felkészülni a jó, és rossz eseményekre egyaránt!

Cikkajánló Tovább olvasom

2. A harmónia titka

Nem egy társtól leszünk össz
hangban magunkkal, hanem a másiktól leszünk boldogabbak. Először önmagunkban kiell megtalálni a valóságot, a mélységet, az életörömöt! Figyeljük meg, mikor érezzük jól magunkat a hétköznapokban, és azt a területet próbáljuk meg erősíteni. Ne igazítsuk az elfogadást mások elvárásaihoz, csakis magunknak próbáljunk megfelelni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-06)

A meglátások és felismerések szinte rohamszerûen özönölhetik el elméjét, s eme áradatot érdemes lenne valami mûvésziben kiélnie. Bármi, amihez ma kreativitás kell, menni fog, így érdemes egy kicsit otthona szépítgetésével, esetleg valami finomság fõzésével, vagy egy, a szerettének szóló meglepetés tervezésével, elõkészítésével foglalatoskodnia. Bárhogy is legyen, õrizze meg jókedvét és élvezze a napot! Végül is, miért kéne, hogy mindig történjen valami.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: