Minden nő szép- és mindenki kihozhatja magából a legjobbat! Ebben ad most néhány tippet az Ezoterikus Tanok, hogy minden nő magabiztosnak érezhesse magát nap mint nap!

 

1. Egyedi stílus – jó közérzet

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, önbizalom kell! Fontosnak tartom, hogy a hölgyek ne akarjanak feltétlenül az aktuális divatnak és elvárásokbnak, a média és a plakátok, a reklámok által sugallt nőtípusnak megfelelni. Alakítsák ki saját, egyedi stílusukat, ápolják a testüket, a szellemüket, egyszóval tudatosan érezzék jól magukat a bőrükben, mert ez az alapja a jó közérzetnek. Természetesen mindezt lehet fokozni, továbbfejleszteni- egy élet talán elég hozzá…

A horoszkóp szerint ebből veheted észre, ha párod boldogtalan melletted

A horoszkóp szerint ebből veheted észre, ha párod boldogtalan melletted

A boldogtalanság olyan, akár a fertőző kór, minél tovább húzódik, annál nagyobb lesz a baj. Nem mindig tűnik fel, hogy párod boldogtalan a kapcsolatban. Ezekből a jelekből ugyanakkor könnyedén felismerheted. A horoszkóp szerint így előzheted meg a szakítá

Cikkajánló Tovább olvasom

2. A harmónia titka

Nem egy társtól leszünk össz
hangban magunkkal, hanem a másiktól leszünk boldogabbak. Először önmagunkban kiell megtalálni a valóságot, a mélységet, az életörömöt! Figyeljük meg, mikor érezzük jól magunkat a hétköznapokban, és azt a területet próbáljuk meg erősíteni. Ne igazítsuk az elfogadást mások elvárásaihoz, csakis magunknak próbáljunk megfelelni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-25)

Ma nehezen értheti, egyesek miért sértõdnek meg, ha az ember kimondja a valóságot. A választ ön is tudja, kedves Bak: mert félnek az igazságtól, különösen, ha rájuk vonatkozik! Ne vádolja magát, mert ezúttal változnia nem önnek kell, hanem annak, aki megsértõdött!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: