Mérleg

Elfelejted, hogy nem lehetsz mindig kedves. Néha hangosnak kell lenned, hogy elérd a célod. Időnkénként erőteljesebbnek kell lenned, hogy valaki leszáljon rólad. Időnként félre kell tenned az udvariasságot, és két lábbal kell állnod a földön.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Mérleg, ma, bármennyire is látszólag minden rendben van, a változtatást fontolgatja. Ennek fõ oka az lehet, hogy könnyen úgy érezheti, a jelen környezetben nem képes kiélni kellõképpen kreativitását! Az utat, melyet kitaposott, csakis ön választotta, s, ha úgy érzi, ez nem kielégítõ, akkor inkább most változtasson, minthogy belefásuljon teendõibe. Ön egy olyan személyiség, aki nap, mint nap, hihetetlen módon képes megújulni, így igazán nincs oka kételkedni abban, hogy képes lesz kezelni az eljövendõ változásokat!

Skorpió

Elfelejted, hogy senki nem szereti a hazugokat. Azt gondolhatod, hogy szívességet teszel a szeretteidnek azzal, hogy nem beszélsz nekik a problémáidról, de valójában ők nem tudnak odaállni melléd hogy támogassanak. Meg akarják hallgatni, tudni akarnak róla, és segíteni akarnak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Készen áll az eljövendõ változások állított akadályok leküzdésére, kedves Skorpió, ám, nagyban hátráltathatja ma a haladásban, hogy kissé keveredni látszik magánélete, munkájával. A fogékonysága az új dolgokra, valamelyest lendületet adhat a továbbiakhoz, azonban, érdemes lenne magában rendezni a dolgokat, hogy újra száz százalékosan az aktuálisan prosperált területre koncentrálhasson. Hagyja a szexuális vágyak kiélését estére, napközben pedig teendõire fókuszáljon, akkor megtalálja az egészséges egyensúlyt.

Keddi Horoszkóp 2022-02-01

Nyilas

Elfelejted, hogy te magad uralod a sorsodat. Ha valaki szemét módon bánik veled, otthagyhatod. Ha a munkahelyeden nem becsülnek meg, felmondhatsz. Saját magad fegyverkovácsa vagy, te vagy az, aki dönthetsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Nyilas ma egy igen magával ragadó személyiséggel találhatja szemben magát, akinek hozzáállása azonban nagyban hasonlítani fog a sajátjához, így jól megérthetik egymást. Az újdonsült találkozás ráadásul inspirálóan hathat eme eszes jegy képviselõre, s egész ötletlavinát indíthat el a találkozó. Mindennek kapcsán egy egészen új utat fedezhet fel a mai nap során, amelyben rátalálhat arra, amit igazán szeretne csinálni. Ne tétovázzon, üsse a vasat, amíg meleg, kerül, amibe kerül? Ez ma a szerelemre is igaz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: