Ikrek

Csütörtök
2019-06-27

Az ön közvetlen környezetében élő emberek jó véleménnyel vannak önről, mivel korábban komoly erőfeszítéseket tett, hogy igaz barátjuk legyen. Néhány új ismeretségre is szert tesz a régebbi kapcsolatainak köszönhetően, ami jól fog majd jönni a munkája terén és a magánéletében is.
Nem igazán stresszeli most magát a karrierépítéssel, mivel eléggé passzív hangulata van.
Remek ütemben halad. Ha úgy gondolja, akkor ez egy remek időpont egy hosszútávú "projekt" elkezdéséhez.
Ha épp semmihez sincs kedve, sportoljon egy kicsit és máris jobb hangulata lesz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-23)

A köd végre oszlani látszik ön körül, melynek folytán képes újra sokkal tisztábban látni. Álljon most nagyon éberen, készenlétben, kedves Ikrek, ugyanis eddig nem várt, új kapuk nyílhatnak meg ön elõtt, melyeken azonban csak akkor léphet át, ha minden apró részletre ügyel, hogy megértse a dolgok mélyebb, rejtett értelmét. Figyeljen, tanuljon és magasra juthat!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

Csütörtök
2019-06-27

Ha úgy érzi, hogy nem működnek ön körül megfelelően a dolgok, akkor ne féljen megtenni a szükséges lépéseket még akkor sem, ha ezáltal némi kockázat vállalására is kényszerül. Később tudatosulni fog önben, hogy jó döntést hozott.
Ha túlságosan elhúzódik néhány munkahelyi megbeszélés, ne legyen emiatt ideges. Ez időről-időre megtörténik, így jobb, ha megbékél vele az ember.
Figyeljen oda a kötelezettségeire, ha korábban kissé elhanyagolta őket, mert később sokkal nehezebben tudja majd behozni a lemaradását.
Idősebb korára a bőre meghálálja, amiért elég figyelmet fordított rá ebben az időszakban.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-23)

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Heti horoszkóp 2019.08.12 - 2019.08.18 - A következő napokban két dologra tevődik a hangsúly....

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: