BAK (dec.21–jan.20.)


A gyakran konvencionális Bak szereti a formaságokat és kötött udvarlási rítusokat, ha ő hívhatja fel a lányt, és az egész este egy tradicionális forgatókönyv szerint zajlik, ahogy illik. Ha mindenki pontosan tudja, ismeri, társadalmilag kinek, mit és hogyan illik egy kapcsolatban. Szereti, ha rendezetten, rendben mennek a dolgok, ha a lány szerethető, de nem túl könnyen megkapható, a könnyű prédáról ugyanis megvan a véleménye… A Bak számára izgalmas minden, ami kimondottan randevú, egy romantikus csendes este, de nem szeret ragyogni, inkább elbújni, kettesben lenni kíván. Érzékeny testtája a térdek, és a térd hajlata. Imádja az eleganciát, pl. a minőségi ékszereket, köveket, brossokat. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A sikeres férfi. Középmagas, illetve magas, sovány testalkatú, arca hosszúkás, aszkétikus, a bőre sötétebb tónusú, arca sokszor karakteres, férfias jelenség. Fiatal korában a gyengébb nem könnyen zavarba hozza, így kevés nőnek mer udvarolni, mert fél az elutasítástól. Ha túl van egy csalódáson, bizalmatlan, és menekül a szerelem, az intimitás elől. Fontos számára az abszolút siker, és mindenben a sike

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: