Sok cikk támasztotta már alá, hogy sorsunkat erőseb meghatározza az, hogy mikor jöttünk világra. Ez kihathat a jellemünkre és a gondolkozásunkra egyaránt. A Nap, a Hold és az egyéb bolygók állása abba is szolgálatunkra lehetnek, hogy rátaláljunk arra a csillagjegy szülöttjére, akivel a legjobban összeillünk a szerelemben:

Vízöntő

a Vízöntők nagy odafigyelést és energiát igényelnek, mert hamar elunják környezetüket. Nagyon függetlenek, ezért sem okoz gondot számunkra, ha magányban kell életük nagy részét töltsék. Ezen kívül nagy emberszeretők, mert imádnak az emberiségről gondoskodni. Nagyon úttörő gondolkodású és okos emberek, akik kétszer is meggondolják mit tesznek. Olyan társra van szükségük, aki intellektuálisan is lefoglalja őket, és fel tudja venni velük a tempót a mély beszélgetésekben. Mindezek mellett a Vízöntők elvárják, hogy társuk fogadja el a függetlenségüket, legyen újító, őszinte és jó beszélgető partner a mindennapokban.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 20. péntek – Rák, Halak, Vízöntő, Bika, Mérleg, Oroszlán, Szűz, Kos,...

Akikkel kijön: Ikrek, Mérleg Lelki társa: Oroszlán

Halak

A Halak híresek a végtelen kreativitásukról és a kedvességükről. Igen jó lelkek és nagyon intuitívak, és az egyedül töltött idejüket is teljesen ki tudják használni. A befelé forduló személyiségük ellenére szeretnek új emberekkel kapcsolatba lépni, és nagyon jó barátok lehetnek. A túlzott empatikusságuk és érzelmességüknek köszönhetően anélkül adnak másoknak, hogy bármit is kérnének. A szerelem terén mély és elszakíthatatlan érzelmi kapcsolatra vágynak, és bármit vállalnak, hogy a társukat boldognak lássák. Nagyon hűségesek és törődőek, de ezt el is várják a társuktól is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Fordítson ma egy kicsit nagyobb figyelmet ügyeire, kedves Halak. Nem árt, ha egy kicsit átnézi kiadásait és rendszerezi anyagi dolgait, hogy tisztán lássa, mit és hogyan tehet annak érdekében, hogy tervei megvalósuljanak. A fárasztó papírmunka és számolgatás után pedig a legjobb, ha találkozik barátaival és kipiheni a sok idegõrlõ gondolat okozta fáradtságot.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Akikkel kijön: Rák, Skorpió Lelki társa: Szűz

Kos

A Kosok sosem ijednek meg az élet kihívásaitól. Gyorsan cselekednek és csak utána gondolkoznak. Nagyon erőteljes, magabiztos és tüzes emberek, akik vakmerően mennek bele bármilyen helyzetbe. Sosem tanakodnak hosszasan, hanem gyorsan meghozzák döntéseiket. A Kosoknak szükségük van a spontaneitásra és az adrenalinra, és egy olyan partnerre, aki nem szintén ilyen tűzzel tudja élni az életet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Akikkel kijön: Oroszlán, Nyilas Lelki társa: Mérleg

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: