Nyilas

Amennyiben Nyilas csillagjegyű vagy, akkor barátságosság, közvetlenség és gyengédség jellemez. Fontos számodra a fizikai érintkezés, szeretsz közel ülni azokhoz, akiket szeretsz. Gyakran ölelkezel és puszit is szívesen adsz másoknak. Szereted, ha olyan emberek vesznek körül, akiket valóban mély érzések kötnek hozzád.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Ha Bak csillagjegyű vagy, türelem és félénkség, zárkózottság jellemez. Nehezen nyílsz meg, sokat kell nálad próbálkoznia annak, aki meg akar alaposan is ismerni. Logikusan gondolkozol, földhözragadtság jellemez. Őszinte vagy, mindig kimutatod lelkesedésedet, legyen szó egy jó ötletről vagy egy szimpatikus srácról. Rossz tulajdonságod, hogy soha nem hallgatsz másokra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek, akiknek minden összejöhet februárban

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, akkor kissé bizonytalan, nehezen kiszámítható jellem vagy. Csak azok sejthetik, mi jár a fejedben és mit érzel, akik valóban jól ismernek. Nagyon keveseket engedsz magadhoz közel, ám akivel ez megtörténik, azt utána soha nem engeded el. Szereted a másikat megajándékozni, legyen szó bármilyen apróságról, mindig megleped a párodat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak az egyik legromantikusabb és legérzelmesebb csillagjegy. Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, akkor valószínűleg képtelen vagy rejtegetni az érzelmeidet. Művészi hajlamaid vannak, lehetséges, hogy néha még verseket is írsz. Sokszor kézzel készített ajándékokkal leped meg szeretteidet, amelybe szívedet-lelkedet beleadod.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: