Sok csillagjegynek nincs szerencséje a szerelemben, de sokszor ezért nem a csillagok állása a felelős, hanem a korábbi rossz tapasztalok miatt kialakult félelem. Most megtudod hogyan küzdd le a félelmed és az előítéleteid. Ha megfogadod a tanácsokat a siker biztosan nem marad el!

Kos

Kedves Kos, te egy vezéregyéniség vagy, aki szereti gyors vágányon élni az életét. Számodra nagyon fontos a függetlenség, és hogy elegendő tered legyen. Egyáltalán nem jelent számodra problémát, ha egyedül kell folytatnod az utadat. Tulajdonképpen, számodra ez a legkényelmesebb út. Önző vagy, egoista, és annyira el vagy foglalva saját magaddal, a céljaiddal, hogy úgy érzed nincs se időd, sem pedig energiád arra, hogy odafigyelj másokra. Az egyik legnagyobb félelmed a szerelemmel kapcsolatban, hogy nem csak korlátoz, esetleg lelassít, hanem el is veheti azt, ami neked a legfontosabb, a szabadságodat. Félsz attól, hogy elveszíted a szabadságot, amely elemi erővel ragyog benned. Az igazság az, hogy borzasztóan vágysz egy igazi, mindent elsöprő szerelemre, de félsz attól, hogy nem jutnál többé levegőhöz, ha megfosztanak a szabadságtól. Olyan biztonságos, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágysz, amelyben mindig jelen van a saját szabadságod is. Mivel előző tapasztalataid alapján ez ritkán valósul meg, a szabadság hiányát érezve inkább búcsút mondasz a kapcsolatnak, mielőtt elvesztenéd önmagad. Az is nehézséget okoz számodra, hogy valakit beengedj a világodba, megmutasd magad neki. Tele vagy szenvedéllyel, így a múltban már előfordult, hogy túl hamar megbíztál valakiben, akiben nem kellett volna. Ezért most már óvatos vagy. Igazi stratégiát dolgoztál ki, hogy megvédd magad a sérülésektől. A szerelem megijeszt téged, mert azzal jár, hogy ki kell tárulkoznod a másik ember előtt, és félsz, ha valaki megismeri a valódi éned, nem fog többé elfogadni, hanem elutasít, és elítél. Mivel nagyon nehéz számodra valakivel megosztanod a világodat, ha ezt mégis megteszed, azt jelenti, hogy az illeti nagyon fontos számodra. Amint valakit ilyen közel engedtél magadhoz, fellángol a szenvedély, és felejthetetlen kapcsolatban részesíted a szerelmed. De mindeközben végig attól félsz, mi lesz ha egyszer már nem viszonozzák…Félsz attól, hogy belép valaki az intimszférádba, közel engeded magadhoz, betekintést nyújtasz neki a lelkedbe, a mindennapjaiba, csak hogy végül összetörje a szíved. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A mai nap kész rohanásnak ígérkezik, ám annál élvezetesebb is lesz, mivel energiával telinek és erõsnek érzi magát. Úgy is mondhatnánk, hogy ma egyszerûen, minél inkább fárasztóbb dolgot csinál, annál inkább kielégíthetetlenebb vágyat fog érezni, hogy végezzen a következõ feladattal is. A nap végére éppen ezért minden oka meg lesz, hogy teljesen elégedetten térjen pihenni, ám buzgó energikussága még ekkor sem hagyhatja nyugodni, így, amennyiben akad alkalmas partner, az éjszaka is igazán észbontóan alakulhat!

Bika

Makacs vagy, és ha megtaláltad a saját utad, semmiképp sem akarsz arról letérni. Nem csak utálod a vátozást, egyenesen rettegsz tőle. Épp ez a kényelmi zóna a legnagyobb akadálya az intimitásnak, hiszen nem akarod, hogy bárki betekintést nyerjen legmélyebb titkaidba, lelkedbe. Ezt a falat, amit felépítettél magad köré, sokan szívtelenségnek, ridegségnek tartják. Emiatt még erősebb falakat építesz magad köré, hogy elkerüld a csalódást. Olyan hosszú ideig nem támaszkodhattál senkire, csak magadra, hogy félsz, ha közel engedsz magadhoz valakit, biztosan lerombolja a védelmed érdekében létrehozott erődöt. Bármilyen összeszedettnek is tűnsz, nem tagadhatod, hogy egy igazi romantikus vagy, aki az egész életen át tartó szerelemben hisz. Szeretsz flörtölni, semmilyen nehézséget nem jelent számodra, ám a megállapodás nehézségeket okoz. Nem szeretsz új kapcsolatba belevágni, hiszen minden kapcsolat változásokkal jár, és mint tudjuk, számodra az maga a pokol. Elkezdeni egy kapcsolatot, és meglelni benne a boldogságot, biztonságot, csodálatos érzéssel tölt el, de közben folyton attól félsz, hogy a boldogság múlékony, és bármikor összetörhet. Annyira félsz attól, hogy a másiknak egyszer csak nem lesz rád szüksége, hogy képes vagy feláldozni magad a kapcsolat oltárán, a biztonságért. Mivel a múlt már okozott csalódást, félellemmel tölt el, hogy újra csalódhatsz. Pedig talán ha megadod az esélyt, megismered a valódi szerelmet. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A nap folyamán nagyra értékelheti családja, az irántuk tanúsított szeretetét és törõdését, kedves Bika! Mivel ön rendkívül empatikus és érzékeny arra, ami szeretteivel történik, szinte azonnal megérzi, mikor, mire is van szükségük. Az otthon melegének és biztonságának megõrzésének kulcsa pedig éppen ebben rejlik. Szánjon idõt ma nagyokat beszélgetni családtagjaival, kérdezze meg, mi bántja õket, vagy éppen miért is csattannak ki az örömtõl. Vidítson, vagy éppen beszélgessen, játsszon velük egy nagyot, az önnek is igazán kedvére való lesz majd!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: