Oroszlán

Imádsz mindent ami a szerelemmel kapcsolatos. Szeretsz szeretni, szereted, ha szeretnek, szereted a szerelmet művelni, és szeretsz a szerelemről beszélni. Könnyen leszel szerelmes, de a könnyen jött dolgok könnyen mennek. Számodra sajnos a szerelem egy ilyen dolog, ma életed szerelmét látod a társadban, holnap meg már semmit sem érzel iránta. Életed egyik kihívása megtalálni azt az embert, aki igazi társad lehet. Ennek a válogatásnak, virágról, virágra való ugrálásnak az az oka, hogy nagyon félsz attól, ha te nem hagyod el a párod, ő fogja megtenni. A büszkeséged pedig egy ilyen súlyos csapást sosem viselne el. Csodálatra, imádatra, szeretetre, és odaadásra van szükséged. Ha ezt nem érzed a körülöted lévő emberek részéről, mélységesen szomorú leszel. A kapcsolatoktól való rettegésed legkomolyabb oka, hogy attól félsz a partnered majd kiszeret belőled. Ez elsősorban saját bizonytalanságodnak tudható be. Anyira félsz az elutasítástól, hogy inkább véget vetsz az egésznek, mielőtt megsérülnél. Büszke vagy józanságodra, és racionális személyiségedre, és attól félsz a szerelem ezt veszélyezteti, hiszen a szerelem tele van érzelmekkel és ösztönös cselekedetekkel. Úgy érzed a szerelem a saját józanságodat, ésszerűségedet veszélyezteti, ami számodra teljes mértékben elfogadhatatlna. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Te annyit mutatsz meg az embereknek, amennyit láttatni akarsz velük. Saját, általad felépített fal mögött élsz, és tökéletesen értesz ahhoz, hogy elrejtsd az emberek elől érzékenységed, és vélt vagy valós hibáidat. Életed során rengeteget küzdesz azért, hogy megóvd a világtól méltóságodat. Ez a folytonos küzdelem az alacsonyabbrendűség érzéséből fakad, aminek az az oka, hogy túlzottan kritikus vagy önmagaddal. Másokkal is kritikus, és kemény vagy, de az köszönőviszonyban sincs a saját magaddal szemben felállított elvárásokkal. A perfekcionizmusra való törekvés, és az általad felállított normáknak való megfelelés elvonja a figyelmed arról, hogy mennyire szeretetreméltó vagy. A folyamatos önellenörzés miatt rettegsz attól, hogy kapcsolatba kezdj valakivel, hiszen bármikor rájöhet az általad elképzelt hibáidra, és akkor többé már nem fogod érdekelni. Rettegsz a szerelemtől, mert az azzal járna, hogy teljesen meg kell nyílnod egy másik ember előtt, beketintést kell engedned a lelkedben tomoboló érzések közé. Úgy érzed, hogy egy kapcsolat teljes mértékben kiszolgáltatottá tenne, és képtelen vagy megvédeni magad. Lehet, hogy te vagy az a személy, akiről valaki mindig is álmodott. Vágysz az initimitásra, de ugyanakkor rettegsz is tőle. Valaha régen megsebeztek, ezért igyekszel elkerülni minden olyan esélyt, aminek újra fájdalom lehet a vége. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 jele annak, hogy nem ez az első földi életed és már jártál itt korábban!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: