Mérleg 

Számodra az élet fő prioritása egy kompatibilis partner megtalálása. Egy mély, jelentőségteljes kapcsolatra vágysz, és nem is éred be kevesebbel. Minden gondolatodat ez az álmodozás köti le, de méylségesen rettegsz attól, hogy ez az álom megvalósulhat. A Szűhöz hasonlóan, tudatában vagy a saját  hibáidnak, ez többek között annak is köszönhető, hogy egy beszélgetés során végig arra koncentrálsz, hogy a másik fél elfogadjon, elégedett legyen veled. Érzelmeid mélysége vitathatatlan, de nem szereted ezeket felfedni, így általában ha magadról beszélsz, nem mélyülsz el a beszélgetésben. Senkinek nem szeretnél csalódást okozni, ezért folyton figyelsz, hogy nehogy mások tudomást szerezzenek a negatív tulajdonságaidról. Nagyon fontos számodra, hogy minden békés, harmonikus legyen, ezért ennek érdekében hajlamos vagy szőnyeg alá söpörni a kritikus kérdéseket, vagy témákat. A múltban már okoztak neked csalódást, nem akarod újra átélni, inkább lelépsz, mielőtt elhagynának. Annyira félsz a magánytól, hogy ellököd magadtól a szerelmet, ahelyett, hogy felé rohannál. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Nem titok, hogy számodra a szerelemtől való félelem abból fakad, hogy félsz, elárulnak. Természetedből adódóan mindig gyanakvó vagy, különösen a hozzád közel álló emberekkel szemben, úgy gondolod, ha a figyelmed lankad, becsaphatnak. Elvárod a környezetedben lévő emberektől, hogy mindig nyitottak, és őszinték legyenek veled, te azonban nem élsz így. Csak annyit mutatsz magadból, amennyit akarsz. Attól is félsz, hogy mi van ha valaki leleplezi az igazi énedet…Nyugodtnak és hűvösnek tűnsz a felszín alatt, de igazából tele vagy erősen tomboló érzelmekkkel. A partnerednek el kell fogadnia azt, hogy sosem fog igazán megismerni téged. Szeretnéd a mindenki elől elrejtett múlt csontvázait a helyükön tartani, de ha valakinek mégis megmutatod őket, lekötelezve érezheti magát. Ha egy szóval kellene jellemezni téged, az a szó az intenzív lenne. Számodra nincs középút, vagy középszint, te mindent intenzíven teszel, és ez nem változik akkor sem, ha a szerelemről van szó. Amikor szeretsz, az mély, intenzív, és feltétel nélküli. De sosem szűnik meg a gyanakvásod. Talán valamikor a múltban azt mondták, hogy “túl sok” vagy, vagy egyéb okból kifolyólag, de mindig figyelsz arra, hogy mértékkel “csüngj a partnereden. Titkos félelmed a boldogságtól való félelem. Számodra az élet egy hullámvasút, úgy véled nincs ez másként a szerelemben sem. Ez a sok mélyen gyökerező félelem önpusztításhoz vezethet, de ha nem sikerül kordában tartanod, garantáltan megöli a szerelmet. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-25

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: