Az Oroszlán

Szentül hiszi, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ezért – míg mások a hozzájuk hasonló párt keresik – az Oroszlán azt várja, hogy olyan társra találjon, aki az ő szöges ellentéte. Azt vallja, párjával csak így egészíthetik ki egymást tökéletesen, azzal viszont nem számol, hogy az ilyen kapcsolat sok összetűzést is hoz magával.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg

Bár az egyik legmegbízhatóbb csillagjegy, a Mérleg nehezen bízik meg másokban. Cseppet sem bánja, amikor hosszúra nyúlik az ismerkedős szakasz a komoly elköteleződés előtt. Azért ilyen óvatos, mert úgy gondolja, jobb félni, mint megijedni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma valósággal ragyog, kedves Mérleg. Mi lehet az oka ennek? Esetleg az, hogy sikerült kipihennie magát, vagy párjával jól alakultak az elmúlt napok? Valószínûleg az öröm sugárzik önbõl és ezt bizony mások is látják, sõt, ennek hatására néhány kacér pillantást is kaphat idegenektõl, ami csak tovább növeli jókedvét. Élvezze ki ezt a napot és próbálja meg a többit is hasonlóan megélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halaknak váratlan pénz, a ráknak új munkahely, az ikreknek luxust ígér a júniusi pénzhoroszkóp! Nézd meg rád mi vár!

A Skorpió

Rendkívül elszánt és határozott típus, amikor nem foglalt a szíve, teljes erőbedobással veti bele magát a munkába, és ezen a téren törekszik az önmegvalósításra. A Skorpió sokszor akkor sem helyezi a fontossági sorrend végére a karrierjét, amikor úgy igazán szerelembe esik.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilas

Nehezen tudja elképzelni, hogy valakiért teljesen feláldozza önmagát és a szabadságát, éppen ezért a Nyilas olykor hajlamos lehet még a kákán is csomót keresni. Arról persze nincs szó, hogy hallani sem akar a párkapcsolatról, de a szinglilét sincs ellenére.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: