Sokan élnek boldogtalanságban, pedig a kulcs mindenkinek a kezében van hogy ezen változtasson. Most segítünk neked megtalálni a boldogság kulcsát, a megoldás egyszerűbb mint gondolnád! 

Kos

(március 21-től április 19-ig)

Boldogtalan vagy, mert megelégedsz egy olyan élettel, amit nem akarsz. Csak azt teszed, amit mások szerint meg kellene tenned, és ez nem hozza meg azt a boldogságot, amit az életben szeretnél. Hagyd abba az megfelelést, és élj igazi életet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A mai nap kész rohanásnak ígérkezik, ám annál élvezetesebb is lesz, mivel energiával telinek és erõsnek érzi magát. Úgy is mondhatnánk, hogy ma egyszerûen, minél inkább fárasztóbb dolgot csinál, annál inkább kielégíthetetlenebb vágyat fog érezni, hogy végezzen a következõ feladattal is. A nap végére éppen ezért minden oka meg lesz, hogy teljesen elégedetten térjen pihenni, ám buzgó energikussága még ekkor sem hagyhatja nyugodni, így, amennyiben akad alkalmas partner, az éjszaka is igazán észbontóan alakulhat!

Napi Karmahoroszkóp április 10. péntek – Adj magadnak gyakrabban szünetet....

Bika

(április 20-tól május 21-ig)

Boldogtalan vagy, mert hagyod, hogy a dolgok, amiket nem tudsz irányítani, az általad irányított és jól működő dolgok útjába álljanak. Változtass a gondolkodásodon, és higgy a jobb életben. A boldogság utolér, csak a jóra összpontosíts, ne a rosszra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A nap folyamán nagyra értékelheti családja, az irántuk tanúsított szeretetét és törõdését, kedves Bika! Mivel ön rendkívül empatikus és érzékeny arra, ami szeretteivel történik, szinte azonnal megérzi, mikor, mire is van szükségük. Az otthon melegének és biztonságának megõrzésének kulcsa pedig éppen ebben rejlik. Szánjon idõt ma nagyokat beszélgetni családtagjaival, kérdezze meg, mi bántja õket, vagy éppen miért is csattannak ki az örömtõl. Vidítson, vagy éppen beszélgessen, játsszon velük egy nagyot, az önnek is igazán kedvére való lesz majd!

Ikrek

(május 22-től június 21-ig)

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A mai napon igencsak nehéz lehet kikászálódnia az ágyból, ami ennek megfelelõen, szinte egész nap vonzani is fogja majd magához. Persze, elõfordulhat, hogy a világ ma meglenne ön nélkül is, mégis, most azt sugalmazzák a csillagok, hogy, fáradsága és átmeneti használhatatlansága ellenére is, mindenképpen érdemes részt vennie a dolgokban ma, kedves Ikrek. Annál is inkább így van ez, mivel ön mindig is egy fontos szereplõ volt sokak életében, akik számítanak önre. Vegyen hát erõt magán és ne okozzon csalódást nekik! Ha túléli a mai napot, a holnap már sokkal könnyebb lesz.

Boldogtalan vagy, mert annyira arra koncentrálsz, amit mások gondolnak rólad, hogy elfelejtesz magadra és az életedre gondolni. Nincs okunk aggódni, hogy mások mit gondolnak rólad, mert őszintén szólva, azzal vannak elfoglalva, hogy azon gondolkodjanak, amit te gondolsz róluk. Ez egy beteg körforgás, de itt az ideje, hogy megtörjük, és újra boldoggá váljunk.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: