Mások hajlamosak kivetíteni rád a vágyaikat, olyannak látnak téged, amilyennek akarnak. Ezt a flörtölésnél arra használhatod, hogy különböző szerepekbe bújsz, azonban vigyázz ne ragadj beléjük, ne feledd el, ki is vagy valójában!

Kos:

A „merészség” a középső neved. Szexis vagy, és ezt nem is félsz megmutatni, a hangsúlyos dekoltázs, a formákat kiemelő öltözet, a tömegből kirívó frizura megjelenésed alapértelmezett elemei, melyeket alkalmasint magas sarkakkal, élénk színekkel fokozol. Mindezt hetyke és szellemes stílussal ötvözöd. Egyszóval nem lehet nem észrevenni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 6 csillagjegy mindenkit elcsábít: Magabiztosságuk teszi őket ellenállhatatlanná

Ha valakin megakad a szemed, nem sütöd le szégyenlősen, a magad egyenes módján elkapod az illető tekintetét.

Őszintén szólva sokakra ijesztőn hat az általad keltett határozott összbenyomás. Ne foglalkozz velük, neked még egy flört erejéig se valók a „nyuszikák”, igazi erős, bátor, kihívást jelentő hódításokra van szükséged!

Bika:

Édes és érzéki flörtélményben részesíted azokat, akik felkeltik az érdeklődésed. Olyan finom módszerekkel szövöd a hálód, mint egy-egy halk sóhaj, egy finom érintés. Közben figyeled, vajon mit váltasz ki a másikból, milyen érzelmek tükröződnek az arcán. Ha ezzel már tisztában vagy, jöhet az intellektuális sík is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mivel rendkívül erős érzékiség árad belőled, tulajdonképpen a kisujjad se kell megmozdítanod, hogy körbeudvaroljanak. Csak mosolyogj, és készülj fel a hódolók hadára!

Szombati Horoszkóp 2023-07-29

Ha pedig még keresed az Igazit, és randira hívnak, akkor éttermet, cukrászdát, fagyizót válasszatok, ahol a finom kényeztető falatoknak köszönhetően még jobban érzed magad, és még jobban felszabadulsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: