Ikrek:

Szellemességed és feleselős stílusod leghatásosabb flörtfogásaid. Senki se bánik olyan jól a szavakkal, mint az Ikrek jegy szülöttei, és te ezt teljes mértékben ki is használod, ha valaki akár csak egy szikrányit is felkelti az érdeklődésed.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mivel a fizikai vonzóság mellett az intellektus is rendkívül fontos számodra, a flört csak akkor dob fel, ha ezen a szinten is megbizserget. Ha pedig valaki szeretne komolyabb kapcsolatba kerülni veled, akkor bizony fel kell rá készülnie, hogy bírnia kell hihetetlen tempódat, és időről-időre képesnek kell lennie megújulnia, ha ébren akarja tartani köztetek a lángot.

Csillagjegyek, akik képesek a jövőbe látni

Extra flört tipp: mondanivalódat szívesen fested alá beszédes kézgesztusokkal, ne fogd vissza magad akkor se, ha éppen flörtölsz!

Rák:

Elbűvölő és kényeztető flörtpartner lakozik benned. Már amikor hajlandó vagy kibújni a kis páncélodból és megmutatni a világnak, milyen érzelmi mélységek és micsoda empátia lakozik benned.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindez ott van a tekintetedben, csupán arról kell gondoskodnod, hogy ne süsd le a szemed folyton, hanem igen is nézz bele a másik ember szemébe. Azt a kis apró, mindent tudó mosolyod se rejtsd el, mindenki tudni szeretné, milyen titkok rejlenek benned!

Ha pedig szóban is folytatódik a flört, akkor remek hallgatóságra találhat a személyedben, és mikor feloldódsz, azt is megmutatod, hogy van neked egy rendkívül finom humorérzékkel megáldott, szórakoztató oldalad is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: