Oroszlán:

Párját ritkító drámai érzéked átszövi a mindennapjaidat. Bárhol is jelensz meg, ott egyből minden szem rád szegeződik, és nem azért mert bohócjelmezben vagy, egyszerűen a kisugárzásod hat így. Ami pedig a romantikus életed illeti, nem félsz kimutatni, ha valaki felkeltette az érdeklődésed.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A már említett karizmádnak köszönhetően sokszor elég csak ránézned a kiszemeltedre, és máris fellobban az a bizonyos szikra, még akkor is, ha csak egy pillanatig tart, mert utána mind a ketten mentek tovább a saját utatokon.

Esetedben az se kizárt, hogy amíg nem bonyolódsz komoly kapcsolatba, addig egyszerre több vasat tartasz a tűzben, és csodával határos módon a potenciális partnerek nem orrolnak meg rád. Hogy is lehetne haragudni rád, mikor oly szórakoztató vagy és oly nagylelkűen tárod fel a szíved?

Szűz:

Bár rendkívül visszafogott vagy, szexuális kisugárzásod mégis szinte süt. Az azonos neműek ezt bizony gyakran nem nézik jó szemmel, hiszen érzik, hogy személyedben erős vetélytársra leltek a flörtölős-hódítós játékban.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha mégse tobzódnak körülötted az udvarlók, azt annak köszönheted, hogy tartózkodó, hűvös viselkedésed elbátorítja őket. Ám ha mégis összeszedik a bátorságukat, és kicsalják tőled azt a bizonyos mosolyt, akkor nagy megtiszteltetésnek érzik, hiszen mindig az a legédesebb gyümölcs, amiért megküzdünk.

Aki pedig többé válik futó flörtnél, az rá fog jönni, hogy létezik egy hihetetlenül spontán oldalad is.

Szombati Horoszkóp 2024-01-27

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: