Vízöntő:

A tömegbe olvadás távol áll tőled, különc vagy, és ezt vállalod is. A flörtölésben is. Tőled senki se számítson szokványos megnyilvánulásokra, pirulásra, romantikus csacskaságokra. Már az első pillanattól kezdve utánozhatatlan stílusban jelzed, ha valaki bejön.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Különösen akkor vibrálsz, ha nagyobb társasággal vagy, és szellemességeddel szórakoztathatod a potenciális partnereket.

Napi horoszkóp április 2. csütörtök – Ez az év nem lesz szegény az érzelmi kavarodásokban

Ha a flört intimebb viszonnyá fejlődik, a fizikai vonzóságot az intellektus könnyen felül tudja írni, ugyanis számodra rendkívül fontos, hogy szellemi téren is kielégítő legyen a kapcsolatod.

Halak:

Fantázia és flörtölés – ha a Halak jegyében születtél, ez a két dolog könnyen összeolvadhat nálad, egyfajta mágikus kisugárzást vonva köréd.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Fordítson ma egy kicsit nagyobb figyelmet ügyeire, kedves Halak. Nem árt, ha egy kicsit átnézi kiadásait és rendszerezi anyagi dolgait, hogy tisztán lássa, mit és hogyan tehet annak érdekében, hogy tervei megvalósuljanak. A fárasztó papírmunka és számolgatás után pedig a legjobb, ha találkozik barátaival és kipiheni a sok idegõrlõ gondolat okozta fáradtságot.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kicsit szégyenlős vagy, így megeshet, hogy ha olyasvalakivel találod magad szemben, aki tetszik, elakad a szavad.

Azonban ha végül összeszeded a bátorságod, és megszólalsz, akkor mindenki csupa füllé válik, hiszen hangodban ott vibrál a rendkívül érzékeny lelked.

Hétfői Horoszkóp 2021-03-15

Mások hajlamosak kivetíteni rád a vágyaikat, olyannak látnak téged, amilyennek akarnak. Ezt a flörtölésnél arra használhatod, hogy különböző szerepekbe bújsz, azonban vigyázz ne ragadj beléjük, ne feledd el, ki is vagy valójában!

 

 

 

Forrás:

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: