Ikrek

Szereted azokat a pasikat, akik mellett egy percig sem unalmas az élet, ám mindig rá kellett jönnöd arra, hogy a kalandvágyó férfiakat nem lehet sokáig egy helyen tartani. Ezért is van szükséged egy olyan pasira, akinek épp annyi energiája és lelkesedése van, mint neked; és nem több! Olyan társ mellett leszel teljes, aki hozzád hasonlóan szeret kommunikálni, és az érzéseiről is nyíltan tud beszélni. Ő az a személy, aki nem csak elfogadja a rossz tulajdonságaidat, de tudja kezelni őket, sőt, még szereti is benned ezeket. A pozitív hozzáállás számodra elengedhetetlen, és egy ilyen típusú partner mellett nagyon boldog lehetsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Mostanában ingerlékenynek érzi magát, kedves Ikrek? Ne aggódjon, nem fog ez a rossz érzés örökké tartani. Környezete valószínûleg már érzékelte, hogy nehezebben viseli a kritikát, vagy a terheléseket, így valószínû, hogy mától megpróbálnak többet segíteni önnek. Ne legyen túl büszke elfogadni a támogatást, hiszen biztosan lesz idõ, amikor viszonozhatja.

Skorpió

Őszintén: neked tényleg mindig az kell, aki nem lehet a tiéd, igaz? Nem csoda, hogy nehezen találod meg a boldogságot! Az igaz szerelem ugyanis akkor kopogtat be az ajtódon, ha végre rájössz, hogy akkor lesz egy kapcsolat jó, ha őszintén szeretnek téged. Olyan társra van szükséged, aki képes kezelni féltékeny temperamentumodat, és eléri, hogy maximálisan megbízz benne. Gyakran vannak ezzel ugyanis problémáid, és ez sok kapcsolatodban okozott már gondot. De ha megtalálod azt a személyt, akinek tényleg hinni tudsz, rájössz, milyen is egy boldog kapcsolat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Készen áll az eljövendõ változások állított akadályok leküzdésére, kedves Skorpió, ám, nagyban hátráltathatja ma a haladásban, hogy kissé keveredni látszik magánélete, munkájával. A fogékonysága az új dolgokra, valamelyest lendületet adhat a továbbiakhoz, azonban, érdemes lenne magában rendezni a dolgokat, hogy újra száz százalékosan az aktuálisan prosperált területre koncentrálhasson. Hagyja a szexuális vágyak kiélését estére, napközben pedig teendõire fókuszáljon, akkor megtalálja az egészséges egyensúlyt.

 

Mérleg

Szereted, ha szeretnek, ezért volt, hogy belementél olyan párkapcsolatba, ahol nem voltál szerelmes. Ez az, aminek többé nem szabad megtörténnie! Akkor leszel ugyanis tényleg boldog, ha olyan társra lelsz, aki iránt neked is erős érzéseid vannak. Ő lesz az a személy, aki elhalmoz téged a szeretetével, anélkül, hogy elvárásai lennének feléd. Például időnként meglep azzal, hogy kitakarítja a lakást, csak hogy neked ne kelljen, és ezért cserébe nem vár el semmit. Azzal leszel a legboldogabb, aki önzetlenül szeret téged; de csak akkor, ha te is ugyanezt érzed iránta!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Mérleg, ma, bármennyire is látszólag minden rendben van, a változtatást fontolgatja. Ennek fõ oka az lehet, hogy könnyen úgy érezheti, a jelen környezetben nem képes kiélni kellõképpen kreativitását! Az utat, melyet kitaposott, csakis ön választotta, s, ha úgy érzi, ez nem kielégítõ, akkor inkább most változtasson, minthogy belefásuljon teendõibe. Ön egy olyan személyiség, aki nap, mint nap, hihetetlen módon képes megújulni, így igazán nincs oka kételkedni abban, hogy képes lesz kezelni az eljövendõ változásokat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: