Szűz

Mindig is úgy érezted, hogy a korábbi párjaid nem értettek meg téged teljesen, sőt, próbáltak irányítani téged. Neked viszont olyan társra van szükséged, aki nem akar megváltoztatni, hanem sokkal inkább megérteni szeretne téged! Nagyon intelligens személy vagy, akinek elengedhetetlen, hogy hasonló típusú partnere legyen, hiszen csak így tudod kihozni magadból a maximumot. Igen, szereted megtervezni a dolgaidat, és nem igazán rajongsz a spontán helyzetekért, de ha megtalálod az Igazit, ő imádni fogja benned azt, hogy mindig megbízható vagy!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-01

Vízöntő

Nehezen beszélsz az érzéseidről, kicsit zárkózott is vagy, sokáig pedig azt hitted, egy hozzád hasonló srác mellett lehetsz boldog. Nos, valójában nem egészen ez a helyzet! Akkor jössz rá ugyanis, mit jelent egy szuper párkapcsolatban lenni, ha megtalálod azt a személyt, aki nem is igazán hasonlít rád. Ő az, aki kifejezi az érzéseit, spontán, és igenis elmondja akár többször is, hogy mennyire szeret téged. Ennek hatására leszel képes kinyitni az ajtót, ami mögé egyébként igyekszel elzárni a lágy érzéseidet, mert félsz attól, hogy sebezhetővé válsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Van a fejedben egy elképzelés a tökéletes pasiról, és hajlamos vagy ezt ráhúzni bárkire, akivel találkozol. Persze, hogy ezeknek a viszonyoknak mindig csalódás a vége! Álmaid lovagja helyett inkább olyan férfit kellene keresned, aki mindenek felett nagyon hűséges típus, és nem átmeneti kalandot, hanem komoly kapcsolatot keres. Valaki, aki szeretné veled tervezni a jövőjét, és sosem ébreszt benned kétségeket. Mivel fontos számodra a család, egy olyan pasi mellett tudsz kiteljesedni, aki hozzád hasonlóan erre helyezi a hangsúlyt!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: