Bak 

A rendkívül ambiciózus Bak mindent megtesz, ami ahhoz szükséges, hogy a munka időben készen legyen. Sajnos azonban időnként túlzásba viszi a munkát. Fontos, hogy időnként kikapcsolódjon, énidőt tartson, ami majd megadja mint a szükséges szünetet, mind pedig az elégedettség érzését. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő 

A vízöntő számára nem más nyújt igazi ellazulást, feltöltődést, mint egy kellemes fürdő, kellemes illóolajokkal. Elmerülni a habokban, és megszabadulni a világ gondjaitól. A vízöntő semmire sem vágyik jobban. A mindennapos fürdő rutinnal mindent rendbe tud tenni magában, a lelkében és a fejében egyaránt. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-11-16

Halak 

Bármennyire is furán hangzik, a Halaknak mindig a lába fárad ki először. A folyamatos figyelem, rohanás, hogy mindenki számára ott legyen, kifárasztja, Ezért talán nem meglepő, hogy a lábai ellazulásával, teljes teste, és lelke is ellazul. Segíthet egy lábfürdő, vagy egy kellemes lábmasszázs, de már az is hatalmas elégtételt nyújt, ha bekrémezi a lábát egy fárasztó nap után. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: