Egy percig sem kételkedsz magadban, és akár olyasmibe is beleugrasz, amiről mások kétszer is meggondolnák? Vagy éppen ellenkezőleg, a saját bizonytalanságod tart vissza a sikerektől, amiket egyébként gyerekjáték lenne számodra elérni? A csillagjegyek árulkodhatnak arról, hogyan is állsz az önbizalom terén. Rád igazak a leírtak?

Bika

A Bikák sikere abban rejlik, hogy bár az önbizalmuk nem kiemelkedő, nem is gondolják úgy, hogy nem elég jók valamihez, csak azt hiszik, sokkal többet kell dolgozniuk az eléréséért, mint másoknak. Ennek azonban az az eredménye, hogy magasan az elvárások felett teljesítenek, és mindeközben szerények is maradnak, így a Bikák esetében a kicsit alacsonyabb önbizalom abszolút pozitív eredményeket hozhat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Egyre inkább érzékeli, hogy kezd végre beérlelõdni egy már régóta tartó munkájának gyümölcse, s ez nagy örömmel töltheti el. Ma ráadásul túltenghet önben az energia és a tenni akarás, úgyhogy többet haladhat céljai felé, mint bármikor! Ne féljen néha kilépni a komfortzónájából. Sosincs biztos és semmire nincs százszázalékos garancia. Merjen és nyerjen!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Ha társas eseményekről van szó, az Ikrek bízik önmagában, és erre minden alapja meg is van. Jól kijön az emberekkel, és ezt tudja is, így magabiztosan kezeli az ilyen helyzeteket, amikor azonban tanulásról vagy tárgyi tudásról van szó, az Ikrek hajlamos lehet alulértékelni a saját képességeit, és nem is veszi észre, ha jól teljesít valamiben. Az is lehet, hogy megpróbál kibújni az ilyen megmérettetések alól.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Ma, az elmúlt napok erõfeszítései és függetlenedési törekvései végre beérlelõdni látszanak. Ma központi szerepet kaphat életében az önállósodás életének akár több területén is, s úgy tûnik, az ez irányú elsõ lépések nagyon is jól mennek önnek, s az elsõ kanyarokat is könnyedén veszi. Az út, amelyen elindult, a sikerhez vezet, hát ne is térjen le róla soha, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Vasárnapi Horoszkóp - Ne hozzon elhamarkodott döntéseket....

Vasárnapi Horoszkóp - Ne hozzon elhamarkodott döntéseket....

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben! - Még olyankor is fontos mindent előre megtervezni, ha...

Cikkajánló Tovább olvasom

Rák

Ha valakinek, akkor a Rákoknak szükségük van az önbizalmuk felturbózására, mert az ő esetükben gyakori, hogy azért esnek el valamilyen sikertől, mert nem hiszik el magukról, hogy elérhetik. Egyes Rákok arra is hajlamosak, hogy egy rossz emberi kapcsolatban maradjanak, mert nem hiszik el magukról, hogy jobbat érdemelnek. Ha jelenleg elégedettek is a helyzetükkel, egy Rák esetében akkor sem árt soha, ha dolgozik kicsit az önbizalmán.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

A mai nap eseményeit meglehetõsen vegyes érzelmekkel fogadhatja, ugyanis egy olyan lehetõséggel szembesülhet, melynek egyrészrõl, például szakmailag, hosszútávú elõnyei lehetnének, ugyanakkor másrészrõl igen nagy áldozatokat kívánna a dolog, például többet kéne távol lenni szeretteitõl. A döntés nehéz, ne kapkodja el, ugyanakkor jusson eszébe, hogy az életben minden nagydolog kezdete hatalmas áldozatokkal jár.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: