Tudvalevő, hogy a csillagjegyed nagyon sok mindent elárul rólad, éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a zodiákusod azt is elárulja, hogy mik is a legrosszabb tulajdonságaid. Felkészültél? Akkor mutatjuk!

 

Így és ennyire haragszol másokra – csillagjegyed alapján

Ikrek

Ikrekként sokszor vagy ideges, lobbanékony természetedből adódóan pedig előfordul, hogy bele bele vágsz valamibe, de be sosem fejezed. Hajlamos lehetsz következmények nélkül cselekedni, ami pedig a legrosszabb, hogy képes vagy szeszélyességed miatt csak ideig-óráig lelkesedni valamiért. Ha már nem érdekel az a valami, akkor könnyűszerrel továbbállsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szűzként a brutális őszinteség jellemez. Ezzel sajnos csak az a baj, hogy nem igen válogatod meg a szavaid, vagyis könnyen bele tudsz gázolni a másik lelki világába. Ebből adandóan sok ellenségre tehetsz szert. Szereted, ha körülötted minden tökéletes és végtelenül elítéled azokat a személyeket, akik nem törekednek az élet minden területén a maximalizmusra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák nagyon szentimentális jegy, ami alapjában véve nem lenne baj, de éppen ezért nagyon nehezen tudsz megküzdeni a benned dúló érzelmek hadával. Ebből adódóan gyakran tűnhetsz pesszimistának. Ha valaki beszélget veled, annak nagyon óvatosan kell bánnia a szavakkal, ugyanis könnyen meg tudsz sértődni, haragod pedig akár évekig elnyúlhat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: