Kos

A Kos jegy szülöttei gyakran túlságosan magabiztosak, ami nem feltétlenül rokonszenves mindenki számára. Sőt! Ezáltal könnyen tűnhetsz fennhéjázónak, lekezelőnek, sőt, még beképzeltnek is. Sok esetben már-már személyes sértésnek veszed, ha valaki nem fúj veled egy követ, ilyenkor előfordul, hogy vérig sértődsz és duzzogva elvonulsz. Ha nem szeretnéd a szeretteid az őrületbe kergetni, akkor javasolt sürgősen változtatnod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Skorpióként tulajdonképpen egy negyed pillanat alatt képes vagy dühbe gurulni. Utálod a változásokat, ha tehetnéd, minden új dolgot elkerülnél. Skorpióként jellemző rád, hogy nem engeded ki a kezeid közül az irányítást, szereted, ha te diktálod a feltételeket. Ha ez nem valósul meg, hamar megsértődsz és a Rákhoz hasonlóan, akár évekig képes vagy a haragot tartani.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-02-20

Bak

Visszahúzódó, aggodalmas típus vagy, igazából még akkor sem vagy ideges, amikor éppen okod volna rá. Sajnos pesszimistán szemléled a környezeted, nehezen találsz bármiféle motivációt, makacsságot pedig csak grátiszban ront ezen a helyzeten, amitől a környezetedben élők hamar ki tudnak borulni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: