Amikor a hosszan tartó, boldogságtól sugárzó, ideális párkapcsolatokra gondolunk, mindenáron magyarázatot akarunk kapni arra, hogyan lehet tökéletes harmóniában élni a szeretett személy mellett, és miként tudnánk mi is átélni a romantikus filmek gyönyörű lávsztoriját évtizedeken át, megöregedve, boldogan a párunk mellett.

A titok nyitja a csillagokban rejtőzhet, legalábbis az asztrológusok szerint, akiknek meggyőződése, hogy bizonyos csillagjegyek annyira kompatibilisek egymással, hogy párba verődve életre szóló kapcsolatot létesíthetnek egymással, egyetértésben és harmóniában. Csekkold, hogy ti ezek között vagytok?

Szerelmi horoszkóp július 20-26. | Váratlanul tűnhet fel a színen egy kedves személy, meglehet, hogy...

1. KOS–OROSZLÁN

A Tűz jegyében született Kos kiválóan érzi magát a szintén Tűz elemhez tartozó Oroszlán társaságában. Jól kijönnek egymással, de ez nem is lehet másként, hisz az érdeklődési körük és a szenvedélyeik is megegyeznek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. BIKA–BAK

A Bikák számára a legjobb választás a Bak. Mindketten a Föld elemei, egyformán fontos nekik a biztonság és a stabilitás a kapcsolatban, így már természetükből fakadóan minden megvan bennük ahhoz, hogy hosszútávon is kijöjjenek egymással.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. IKREK–MÉRLEG

Az Ikrek igazából a Mérleg és a Vízöntő közül választana, mindketten a Levegő elemei, és csábítóak az Ikrek számára. A jegy szülöttje szereti megosztani az elveit és a gondolatait a társával, a Mérleg és a Vízöntő pedig kiváló hallgatóság, aki sosem fog unatkozni egy Ikrek mellett.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. RÁK–HALAK

A Rák nagyon érzékeny lélek, ezért olyasvalakire van szüksége, aki megérti őt, és elfogadja az érzelmeivel együtt. Magyarán egy hozzá hasonló lényre pályázik, a Halak pedig remek választás a számára. Ők ketten egyazon hullámhosszon vannak, így hosszú boldog jövő vár rájuk.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-12-20

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: