Egy párkapcsolatban megannyi tényező miatt csalódhatunk: vannak, akik sokkal többet látnak bele a másikba, mint kellene, mások pedig olyan görcsösen keresik a nagy Őt, hogy a nyilvánvaló problémákkal sem hajlandóak foglalkozni – legalábbis, amíg nem muszáj. De kik csalódnak a legtöbbet horoszkópjuk alapján, és miért?

Rák

A rákok azért kerültek fel a listánkra, mert iszonyúan érzelmesek és mindenáron családra vágynak – ez együtt éppen elég ahhoz, hogy borítékoljanak maguknak jó néhány csalódást. Rákként te is hajlamos lehetsz arra, hogy túl korán kiadd az érzelmeidet, és ha szerelembe estél, akkor egyszerűen képtelen vagy figyelembe venni a körülményeket. Téged nem érdekel, ha a kiszemelted a világ másik felén lakik, vagy éppen több tíz év különbség van köztetek, foggal-körömmel ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Még akkor is, ha azok nem többek puszta vágyálomnál… Persze, mivel ennyire kitartó vagy érzelmileg, a legtöbbször el is éred a céljaidat, ám mivel egyúttal el is vakítanak az emócióid, sokszor csak évek után jössz rá, hogy mégsem olyan idilli minden, mint ahogyan anno gondoltad.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-02-03

Vízöntő

Vízöntőként gyakorlatilag minden listán szerepelned kell, ha a párkapcsolati problémákat rangsoroljuk. Ennek az az oka, hogy egyszerre vágysz egy tökéletes, harmonikus kapcsolatra, és a gondtalan szingli életre. Valahogy megpróbálod összeboronálni a két végletet, aminek hogy, hogy nem, a legtöbbször csalódás a vége. Talán nincs senki más, aki ennyire nehezen köteleződne el, mint te, ami persze állandóan mozgásban tartja a szerelmi életedet, de szinte sosem tudsz hátradőlni biztosan, nyugalomban. Ha véletlenül találsz valakit, akivel úgy érzed, komolyabbra fordulhatnának a dolgok, akkor biztosan közbeszól egy nem várt körülmény, mintha szó szerint bevonzanád a szerencsétlen eseteket. Persze, nem teljesen reménytelen a helyzet, de az biztos, hogy a legtöbbet csalódó csillagjegyek között ott a helyed.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: