A szerelem, tudjuk, nem tart örökké, de, ha ha hosszú párkapcsolatra vágyunk, akkor tennünk is kell valamit érte. A kezdeti időszakban még rózsaszín a köd, de idővel észrevesszük párunk hiányosságait, és a legtökéletesebb kapcsolat is meg tud inogni.

Szakértők szerint a Levegő csillagjegyek hajlamosabbak arra, hogy kilépjenek a kapcsolatból az első adandó probléma láttán. Ismerd meg ezeket a csillagjegyeket, hogyan viselkednek abban az esetben, ha nem működik jól a párkapcsolatuk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nagyon fontos számára a kommunikáció, és az intellektuális kapcsolat. Sokszor vágyik egy jó kis beszélgetésre, ha ez nem adatik meg számára, akkor hajlamos arra, hogy pillanatok alatt kilépjen egy hosszú párkapcsolatból is. Szenvedélyes alkat, de ha úgy érzi, hogy kezd túlságosan komollyá válni egy kapcsolat, akkor hamar meginog. Ha egy komoly döntést hozott a párkapcsolatában, akkor nehezen változtatja meg az álláspontját.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - Legyen bátor, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önnek.

Mérleg

Pillanatok alatt képes szerelembe esni, de könnyen előfordul az is, hogy ugyanilyen hirtelenséggel szeret is ki valakiből. Ha valami nem úgy megy, ahogy elképzelte, ha már nem érzi a mindent elsöprő szerelmet, akkor könnyen úrrá lesz rajta a kétségbeesés. Bizonytalansága, és határozatlansága miatt sokszor képtelen a hosszútávú kapcsolatra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: